Aan de thee met Nicolette

nicoletteVanaf morgen is Nicolette van Dam het nieuwe gezicht in de Lipton Yellow Label Tea commercial. Daarmee heeft zij de primeur voor Nederland, want niet eerder maakte het merk gebruik van een Nederlands gezicht. Extra bijzonder voor haar is dat ze samen met haar moeder te zien is in de commercial. Nicolette en haar moeder genieten in de commercial van elkaars gezelschap, praten bij en er wordt heerlijk gelachen onder het genot van twee heerlijke warme koppen Lipton Yellow Label Tea.
Nicolette: “Ik ben gek op een lekkere kop thee. Zeker ’s ochtends; heerlijk en ontspannen vind ik die eerste slok warme thee. Deze commercial maken met mijn moeder was heel speciaal, het was een waanzinnig leuke draaidag en heerlijk om samen hier mee bezig te zijn. Ik ga vaak ‘op de thee’ bij mijn moeder en vind dat altijd erg gezellig!”.

 

Lekkerste kopje ‘gewone’ thee
Het vertrouwde kopje ‘gewone’ thee is nog steeds één van de favorieten van Nederland. Daarom introduceert Lipton half september Yellow Label Tea. Heerlijk rijk, toch zacht van smaak. Wereldwijd is Lipton Yellow Label Tea zelfs de nummer 1 thee. Binnenkort zijn de gele pakjes dus ook in Nederland verkrijgbaar.

 

Lipton Yellow Label thee is vanaf september 2013 verkrijgbaar in de supermarkt.

 

De consumentenadviesprijzen zijn als volgt:
Lipton Yellow Label 10-pak           € 0,69
Lipton Yellow Label 20-pak           € 0,99
Lipton Yellow Label 40+10 pak      € 1,69

 

Meer informatie over Lipton is te vinden op www.lipton.nl.

Lees ook:Hippe drinkflessen
Lees ook:Nicolette van Dam is uitgeroepen tot MILF 2013
Lees ook:Groene thee bestrijd Cellulite
Lees ook:“Frans Molenaar en Jan Smit best geklede mannen van Nederland”
Lees ook:Zo maak je zelf scrubs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>