Make-up voor zomergodinnen

mooiEen romantische zomer look zet je zo in elkaar met de Just Summer make-up collectie van ALCINA. De zomer staat voor de deur en dat betekent fladderende zomerjurkjes en gezellige feesten in de buitenlucht. Alcina heeft een romantische zomer make-up look ontwikkeld die perfect past bij zwoele zomeravonden en aanstaande zomer bruidjes!

Eye Pencil two in one, € 22.80 Deze eye pencil is een oogschaduw en Kajal-Liner in één. In een handomdraai creëer je een zwoele oogopslag. Verkrijgbaar in de kleuren romance en fantasy.

Shiny Lip Gloss, € 11.00 Deze pink pearl lipgloss geeft een sexy glans aan de lippen en kan in combinatie gebruikt worden met de Lipstick Smoothie voor een extra intense kleur.

Lipstick Smoothie, € 11.85 Deze prachtige nude lipstick verzorgd de lippen en geeft bovendien een perfecte, langdurige dekking.

Concealer Stick, € 11.40 De concealer stick laat onzuiverheden en donkere kringen verdwijnen als sneeuw voor de zon. De stick heeft een lichte, crème textuur waardoor het gegarandeerd lang blijft zitten.

Lees ook:Lipstick met antioxidanten & amandelolie
Lees ook:Dé mooiste nude tinten lipstick…
Lees ook:Beeldschoon: Lipgloss in een amulet
Lees ook:Liefs voor je lippen
Lees ook:2017 staat synoniem voor ‘Intens Rood’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>