Lipstick met antioxidanten & amandelolie

revlon-colorburst-lipstickDe zoektocht naar de perfecte lipstick is vanaf nu verleden tijd. Revlon presenteert Colorburst™ Lipstick, de eerste lippenstift die je lippen in slechts één beweging voorziet van een prachtige intense kleur. Handig, want in het najaar van 2010 is alle focus gericht op de mond. Van fuchsiaroze tot het vurigste rood, alles is geoorloofd! De Revlon Colorburst™lipstick geeft een luxe, volle en rijke kleur aan je lippen en biedt een uniek kleurenpalet zodat je moeiteloos een lippenstift vindt die perfect bij je past.

Met de Colorburst™ Lipstick van Revlon maak je een statement zonder een woord te zeggen. De Elasticolor™ technologie geeft een overdaad aan kleur aan je lippen en zorgt ervoor dat de lipstick niet zwaar aanvoelt. Dankzij het gebruik van innovatieve pigmenten bereik je een intense kleur in slechts één beweging.
 
Een mooie kleur lipstick komt het best tot zijn recht op verzorgde lippen. Colorburst™ Lipstick bevat anti-oxidanten en hydraterende bestanddelen waaronder amandelolie, wat zorgt voor prachtige en zijdezachte lippen.
 
De Colorburst™ Lipstick collectie is vanaf medio september verkrijgbaar in de winkels voor een consumentenadviesprijs van €10,50. Colorburst™ Lipstick verschijnt in de kleuren Lilac, Plum, Baby Pink, Carnation, Fuchsia, Blush, Raspberry, Sienna, Chocolate, Rosy Nude, Soft Nude, Peach, Coral,True Red en Crimson.

Lees ook:Dé mooiste nude tinten lipstick…
Lees ook:Liquid lipstick voor een supertjes resultaat
Lees ook:Epic! 3 verschillende kleuren lipstick in 1 huls
Lees ook:Make-up voor zomergodinnen
Lees ook:Beautywonder: Verjongende lipstick!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>