Rimmel’s new Colour Collection: WinterBLUES

Nog eventjes geduld, maar er komt een hele mooie nieuwe make-up collectie van Rimmel aan. Echt om van te watertanden….For your eyes only… Creëer de WOW-factor en ga voor blauw! Rimmel heeft verschillende tinten oogschaduw in deze droomkleur geselecteerd. Een oogverblindende collectie die aangevuld is met de bekende Rimmel mascara’s en de Exaggerate Eyeliner. Waan je ogen in het blauw.

Jij krijgt in één oogwenk beautiful blue eyes met Rimmel HD Union Jack Eye Shadow (003). Het design met de Engelse vlag in het blauw is hip én handig. Zo is het kruis van de ‘Union Jack’ bij deze variant oceaanblauw met kleurvakken in diepblauw en parelmoer wit. Draai de verpakking om… en zie hoe jij smokey eyes kunt creëren. Peace of cake!

Wil jij overdag liever voor een rustige look gaan? Dan gebruik je de lichtgekleurde Mono Eye Shadow Azure (330) die je alleen op je bewegend ooglid of tot over de arcadeboog kan aanbrengen. De subtiele schittering van de oogschaduw geeft je een romantische uitstraling.

Wil jij eens lekker uitpakken? Dat kan! Met het knalblauwe Glam’Eyes Mono Eye Shadow Posh Peacock (500) van Rimmel. Voor de echte London Look breng je de kleur flink aan op je gehele ooglid. The sky is the limit! Breng na de oogschaduw de Exaggerate Eyeliner (001) aan. Maak deze look af met veel mascara. Gebruik daarvoor de Rimmel Volume Accelerator Mascara Black (001) of Extreme Black (003).

Wat ook erg mooi staat is alleen een felblauw lijntje net boven de wimpers. Dit doe je met dezelfde tint: Posh Peacock (500). Deze kan je heel gemakkelijk met de fijne applicator van de Rimmel oogschaduws aanbrengen. Tip: voor een intensere kleur kun je het kwastje ook een beetje nat maken.

Let op: Met jouw ogen gehuld in het blauw, zijn straks alle blikken gericht op JOU!

Verkrijgbaar bij de drogist in februari 2012

Consumentenadviesprijs Glam’Eyes Union Jack Eyeshadow € 11,99

Glam’Eyes Trio Eyeshadow € 9,99

Exaggerate Eyeliner € 7,49

Volume Accelerator Mascara € 12,99

Lash Accelerator Mascara € 12,99

Lees ook:Georgia May Jagger steelt show premiere the Great Gatsby
Lees ook:smokey tinten, kleuren de feestmaand…
Lees ook:Kijk haar eens ‘shinen’
Lees ook:Smokey eyes stap voor stap
Lees ook:Super Eyeliners

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>