Smokey eyes stap voor stap

Met smokey eyes ben je verzekerd van een intense oogopslag. Voor liefhebbers van deze look voegt Etos de Smokey Eyes eyeshadow toe aan het assortiment. Smokey eyes zijn makkelijker te maken dan je denkt. Helemaal als je de handige stappen achterop het doosje volgt en de kleuren goed met elkaar mengt. De compacte doosjes zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleurpaletten: zwart, bruin, blauw en roze. Ieder doosje is voorzien van een applicator en drie tinten oogschaduw. Etos Smokey Eyes eyeshadow is vanaf maandag 11 april te koop bij alle Etos-winkels. 
 
Smokey eyes in 3 stappen
De drie belangrijkste basis-stappen voor het aanbrengen van een perfecte smokey eye vind je hieronder. Om de kleuren te blenden hoef je je kwastje niet per se te gebruiken, met je vingers krijg je een heel mooi resultaat. 
1.       De donkere kleur op en rondom het ooglid aanbrengen.
2.       Blend de middelste kleur met de donkere kleur in de arcadeboog.
3.       Highlight met de lichtste kleur onder de wenkbrauw en in de binnenste ooghoek.

“66% van de Nederlandse vrouwen schenkt de meeste aandacht aan haar ogen” Dit blijkt uit onderzoek dat Etos liet uitvoeren naar de beautybeleving van de Nederlandse vrouw.
 
 
Etos smokey Eyes eyeshadow is vanaf maandag 11 maart verkrijgbaar, € 4.49.

Lees ook:smokey tinten, kleuren de feestmaand…
Lees ook:Nude tinten zijn hot
Lees ook:Kijk me aan!
Lees ook:JE EIGEN VISAGIST OP ZAK
Lees ook:Ideale eyeshadows!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>