Creëer een zwoele, sexy & ‘perfecte’ oogopslag

 

 

Helena Rubinstein vond in 1939 de waterproof mascara uit en creëerde in 1958 de eerste automatische mascara. Lash Queen is een bekende collectie mascara’s van dit mooie beauty merk. Het merk breidt zich uit en komt nu met een lijn ‘Lash Queen Sexy Blacks’.

In deze serie tref je een Lash Queen Sexy Blacks waterproof mascara en twee soorten eyepencils te weten de Fatal Blacks Eyepencil en de Feline Blacks Eyepencil. Deze instrumenten beloven je de meest sexy oogopslag ever. De mascarahuls is een beauty om te zien. De matte metalic huls is gehuld in een korstet van kant.

De Lash Queen Sexy Blacks mascara combineert een volumegenererende formule rijk aan omhullende bestanddelen met een gedurfde mascaraborstel met een perfecte 90-60-90 vorm voor een krullend en modellerend effect. Weergaloos. Het borsteltje belooft makkelijk in gebruik te zijn, omdat de unieke vorm met gemak elke wimper weet te onthullen. De platte zijde van het borsteltje draagt de pigmenten, terwijl de gewelfde zijde de wimper krult en de formule van wortel tot einde omhult. Het ronde uiteinde van het borsteltje verlengt de uiteinden van de wimpers. Je gebruikt de platte zijde van de mascara om textuur aan te brengen, kantelt het borsteltje vervolgens om met de gewelfde zijde de wimperlengte en krul te bepalen.

Eenmaal klaar zijn je wimpers perfect en zwoel opgemaakt. Zo sensueel, zo perfect gemodelleerd en zo übersexy! Wowster! Voor een extra intense look, kun je aan het werk met de Eyepencils. Naar keuze kun je je ogen meer accentueren of juist een katachtige look geven. Be creative, you know how to handle now :) And which tools to use!

Vanaf heden verkrijgbaar bij de door Helena Rubinstein erkende verkooppunten

Lash Queen Sexy Blacks waterproof, de mascara, adviesprijs: € 32,47

Fatal Blacks Eyepencil, adviesprijs: € 20,56

Feline Blacks Eyepencil, adviesprijs: € 20,56

Lees ook:Katachtige oogopslag
Lees ook:24 uur lang waterproof mascara
Lees ook:Perfecte mascara met briljant borsteltje
Lees ook:Tot 16 uur lang perfect gestylde wimpers
Lees ook:Love your wimpers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>