Katachtige oogopslag

felineblacks-dmLash Queen Feline Extravaganza van Helena Rubinstein is een fantastische mascara. De rijke formule is verrijkt met ultrazwarte pigmenten, die je wimpers intens omhullen voor een bont effect. De ver uiteenstaande borstelhaartjes zijn speciaal ontworpen om vanaf de eerste streek wimpers in een inents volume te hullen. Je wimpers krijgen zowaar een katachtige oogopslag met deze nieuwe ultrafijne mascara. Demi Moore is het gezicht van deze mascara en dat heeft haar waarschijnlijk levenslang ‘free’ mascara van Helena Rubinstein opgeleverd. And much moore :) Dat doet ze wéér goed !

Adviesprijs: € 31,50

Lees ook:Straks Demi Moore make-up in de schappen!
Lees ook:Net zo sensueel als Demi Moore….
Lees ook:Creëer een zwoele, sexy & ‘perfecte’ oogopslag
Lees ook:Get Cat Eyes!
Lees ook:Parfum van Passie en Intens Verlangen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Katachtige oogopslag

  1. Evy S.

    Is idd een goed mascara, ook al verkies ik meer de Eyes to Kill van Giorgio Armani Cosmetics. Splitst mijn wimpers al geeneen en verlengd tot in het oneindige! Verkrijgbaar bij Parfuma, ook op de online webshop.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>