Ultiem rood

L’Absolu Rouge is de eerste lipstick op basis van Pro-Xylane™ met een bewezen effect op lippen. Pro-Xylane™ vult huidweefsel een en stimuleert hydratie van de lippen. Het molecuul is in staat om op alle lagen van de huid te werken om een veelomvattende herstellende werking en volume te garanderen. Pro-Xylane™ werkt op lippen zelfs sneller dan op de huid zelf.

De L’Absolu Rouge Ultimate Red Collection bestaat uit drie ultiem rode tinten: 130 Rouge Désir, 132 Caprice en 134 Idole. Dankzij nieuwe en comfortabele bestanddelen krijgen je lippen na gebruik van deze lipstick een extra boost. Het complex is verrijkt met een nieuwe generatie waxen, waardoor de lippen niet plakkerig aanvoelen en soepel en zacht worden. De formule houdt bovendien lang op de lippen en je voelt hem niet zitten, zoals je dat weleens met andere lipsticks ervaart.

Bovendien biedt de L’Absolu Rouge lijn bescherming op basis van SPF 12 en Vitamine E tegen het uitdrogen en verouderen van de lippen.

Adviesprijs is: € 28,50

Lees ook:Make-uptrend najaar 2007: Glamourous rood
Lees ook:De 100% fashion lipstick!
Lees ook:Kerstrode lippen
Lees ook:Beautywonder: Verjongende lipstick!
Lees ook:Supergoedje voor je lippen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>