Kim Kardashian baalt van rimpels

kimKim Kardashian was niet helemaal tevreden met haar uiterlijk en heeft daarom een bezoekje gebracht aan de plastisch chirurg. De verloofde van Kanye West wilde onder meer van haar rimpels op haar handen af, zo was te zien in de laatste aflevering van Keeping Up with the Kardashians.

”Ik ben geobsedeerd door mijn handen”, zegt Kim tegen de arts. ”Ze zien er zo rimpelig uit. Kun je iets doen om ze strak te trekken, zodat mijn handen er langer uitzien?” Nu de realityster een peperdure, grote diamanten verlovingsring om haar vinger heeft hangen, is het terecht dat ze zich zorgen maakt om haar handen, grapt de chirurg nog.

Maar dat is niet het enige vreemde verzoek van Kim. De brunette laat tijdens haar bezoekje ook een litteken van haar grote teen weglaseren, net als de striae van haar borsten. ”De dingen die je allemaal overhebt voor schoonheid”, zegt Kardashian nog.

Lees ook:Miljoenen beautyclaim voor de Karda$hian$
Lees ook:Botox houdt Kim Kardashian rimpelvrij
Lees ook:Rihanna baalt van haar benen…
Lees ook:Kim Kardashian brengt parfum uit
Lees ook:Sexy cover met Kim en Kanye

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>