Miljoenen beautyclaim voor de Karda$hian$

Zo heb je je eigen beautylabel en zo heb je een miljoenen claim aan je big Kardashian ass hangen. Ole! What happend? Nou Kim, Kourtney en Khloe Kardashian hebben een claim van 10 miljoen dollar ontvangen. Even afrekenen graag! In keiharde dollar$ als het aan make-up artiest Lee Tillett ligt. Deze dame beweert dat de Kardashian sisters de naam van hun nieuwe cosmeticalijn, Khroma Beauty, van haar hebben gejat. Zonder toestemming. Gewoon ordinair gestolen.

“Ik heb de Kroma-lijn zelf ontwikkeld, heb mijn zaak door hard werken opgebouwd en heb het nodige gedaan om het te beschermen. Maar toch word ik nu gedwongen tot een juridisch gevecht met de Kardashians, omdat zij simpelweg iets gebruiken wat niet van hen is”, aldus Tillett in een verklaring tegen Orlando Sentinel.

Tillett heeft een dubbele claim neergelegd te weten bij de rondbillige Kardashian sisters en ook eentje bij Boldface Inc. Dat is het beautybedrijf dat de cosmeticalijn in samenwerking met de bekende zussen wereldwijd gelanceerd heeft.

 

Lees ook:Chroma Makeup woest op Kardashians
Lees ook:Hiphoppende Kardashians
Lees ook:“In iedere vrouw huist een glamour girl”
Lees ook:Kim Kardashian baalt van rimpels
Lees ook:Kim Kardashian toont haar sexy body op Twitter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>