Amanda vindt skinny blijven lastig

amandaAmanda Bynes haalt het nieuws nog maar zelden vanwege haar acteerprestaties. Haar prive leven blijkt boeiender te zijn. De actrice heeft een eetprobleem. Dat liet ze haar volgers weten via Twitter.

“Ik heb een eetstoornis dus ik heb moeite met dun blijven”, tweet ze. Het is overigens niet de bedoeling dat dit nieuwtje de wereld over gaat. Twee uur later hekelt de actrice de media die elke tweet overnemen die ze plaatst en daar vervolgens een ‘hele slechte foto’ bij plaatsen. “Gebruik alleen foto’s van mijn Twitter bij een artikel”, adviseert ze. “Ze schrijven over elke tweet die ik ik maak en ik haat de foto’s die ze erbij zetten.” Amanda Bynes drijft haar familie de laatste tijd tot waanzin. Zo liet ze twee piercings in haar wangen zette. Verder kwam de voormalige Nickelodeon-ster vooral in het nieuws vanwege roekeloos rijgedrag en rijden onder invloed.

foto: Amanda Bynes/ twitter

Lees ook:Nieuw gezicht voor Amanda Bynes
Lees ook:Angela zet de schaar erin
Lees ook:Teri Hatcher bewijst dat ze botox-vrij is
Lees ook:Sexy beachpakjes van Amanda Balk
Lees ook:Justin en Will hotst op Instagram

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>