Justin en Will hotst op Instagram

Oh lalala het populairste kiekje op Instagram van 2013 is een foto van Will Smith met Justin Bieber. De foto kreeg bijna anderhalf miljoen likes, meer dan elke andere foto die op Instagram werd gezet. Dat maakte topman Kevin Systrom bekend in de Today Show.

De foto werd in augustus op Instagram gezet door Justin, die meer dan 12 miljoen volgers heeft (en nog eens 47 miljoen op Twitter). Volgens Systrom worden elke dag ongeveer 55 miljoen foto’s geüpload op Instagram.

Lees ook:Biebers billen weer verdwenen
Lees ook:In bad met Bieber
Lees ook:Celebrities delen beautygeheimen op Instagram
Lees ook:Madonna’s borsten favoriet op Instagram
Lees ook:Dood rondom Justin Bieber look-a-like nog groot mysterie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>