Bourjois onthult met Volume Reveal Mascara alle wimpers!

Bourjois model mascara volume reveal

Kun je je voorstellen dat er een mascara bestaat die meer wimpers toont dan je ooit dacht te hebben? Ja, deze bestaat!! Waarom pak je met je mascara niet altijd alle wimpers? In werkelijkheid kunnen wij ze niet allemaal zien! De kleine, dunne en transparante wimpers in de binnenste ooghoek zijn onzichtbaar voor het blote oog en er zijn wimpers die verscholen zijn… achter andere wimpers.

Bourjois introduceert haar eerste mascara die het potentiële volume van alle aanwezige wimpers onthult. Slim en gemakkelijk, alle wimpers omhullen. Dit wordt het nieuwe verleidingswapen van de vrouw…

Met spiegeltje welke 3 x vergroot en alle wimpers onthult 

Vrouwen hebben er alleen van durven dromen… Een mascara met een panoramisch vergrotend spiegeltje op de huls. Houd tijdens het aanbrengen van de mascara het spiegeltje net onder het oog. Ontdek alle wimpers met ongelofelijke precisie, inclusief de wimpers die je normaal niet ziet en dus niet met mascara omhuld worden!

[89% van de vrouwen die de VOLUME REVEAL gebruikt hebben, ondervonden dat het vergrootspiegeltje hielp om alle wimpers te onthullen, zelfs de allerkleinste. Getest door 103 vrouwen.]

Met precisie borsteltje 

Ingenieus en eenvoudig te gebruiken. Het Volume Reveal borsteltje geeft vanaf de eerste applicatie dikke, volle wimpers. Een combinatie van 2 technologieën: • Een zachte elastomeren textuur dat alle wimpers effectief pakt, zelfs de kortste wimpers. • Een dubbele rij kunststofhaartjes in twee verschillende lengtes om alle wimpers te onthullen en volume te geven van de aanzet tot de tip.

[83% van de vrouwen zag dat hun wimpers voller werden. Getest door 103 vrouwen.]

Musthave

Handig en slim. Met zijn fantastische verpakking wordt de Volume Reveal Mascara het ´must have´ make-uproduct voor alle Parisiennes! De gestroomlijnde, intens zwarte glossy huls heeft een driehoekige vorm wat voorkomt dat de mascara gaat ´rollen´ wanneer je deze neerlegt. Door de ergonomische vorm kun je gemakkelijk met één hand het vergrootspiegeltje op de huls vasthouden en met de andere hand de mascara aanbrengen.

BLACK!

Klassiek of waterproof, De Volume Reveal Mascara is intens zwart waardoor iedere oogkleur versterkt wordt. Meer wimpers, meer volume… Kortom een betoverende oogopslag!

NIEUW Mascara Volume Reveal 21 Radiant Black, 23 Waterproof Black

• 7.5ml • €16,99* *adviesverkoopprijs

Foto credits: model shot – fotograaf: Olivia Da Costa.

De Volume Reveal Mascara is verkrijgbaar bij de geautoriseerde BOURJOIS verkooppunten.

Print

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Krijg een continu fascinerende blik
Lees ook:Wimpers to the MAX!
Lees ook:Indruwekkende oog make-up voor een prikkie!
Lees ook:Top mascara!
Lees ook:Wimpers tot de hemel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>