Indruwekkende oog make-up voor een prikkie!

Dé ingrediënten voor een indrukwekkende oog make-up zijn wimpers met een vals wimpereffect en intens zwart omlijnde ogen. Deze maand voegt Etos twee nieuwe producten toe aan het assortiment waarmee je een extra verleidelijke oogopslag kunt creëren: X-tra Lash Volume Mascara en X-tra Black Kohl Pencil. Beide producten zijn vanaf 14 februari verkrijgbaar bij Etos.
Zwart, zwarter, zwartst
Na het succes van Etos X-tra Black Volume Mascara heeft Etos nu ook een X-tra Black Kohl Pencil toegevoegd aan het assortiment. Met dit oogpotlood is een perfect lijntje met intens zwarte kleur in een handomdraai aangebracht rond je ogen. Vrouwen die gaan voor het valse wimpereffect kiezen een mascara die zorgt voor extra volume, extra lengte, een intense kleur én separatie. De Etos
X-tra Lash Volume Mascara voldoet aan deze voorwaarden en is ook verkrijgbaar in een waterproof variant. Etos X-tra Black Kohl Pencil en Etos X-tra Lash Volume Mascara zijn per nu verkrijgbaar en kosten € 1.79 en € 3.99.

Etos X-tra Black Kohl Pencil en Etos X-tra Lash Volume
Mascara (ook in waterproof), € 1.79 en € 3.99
 
Tip van Etos: houd in de gaten dat je oogpotlood goed geslepen is. Hierdoor kun je keer op keer een strakke lijn zetten en je voorkomt dat bacteriën zich kunnen verspreiden.

Lees ook:Nooit meer tranende ogen met Hypo Allergeen oogmake-up
Lees ook:Krijg een continu fascinerende blik
Lees ook:Deze mascara’s zullen je nooit laten zitten
Lees ook:Best mascara ever
Lees ook:Prettig: Etos Hypo Allergeen Volume mascara

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>