Nooit meer gedoe op Schiphol

Nóóit meer gedoe op het vliegveld met vloeistoffen die niet mee mogen in de handbagage! Met deze gedachte kwam een stel jonge en fanatieke ondernemers tot een uniek concept waardoor (zaken)reizigers, met alle toiletartikelen in hun handbagage, zonder problemen gemakkelijk de security-checks kunnen passeren. Het resultaat is vanaf vandaag voor iedere reiziger beschikbaar: een compleet gevulde en goedgekeurde reistoilettas met mini producten.

“Als ondernemers vliegen wij regelmatig voor zaken naar het buitenland. Tijdens deze korte trips reizen wij het liefst snel en flexibel alleen met handbagage, maar vanwege de strenge vloeistofregels op luchthavens zorgde dit altijd voor veel rompslomp en irritatie. Vaak kwam het tot overpakken van de toiletartikelen in plastic zakjes of zelfs het weggooien ervan. Daar moest gewoon een antwoord op komen!”.

Het verlossende antwoord is een praktische webshop waar de reiziger eenvoudig zijn toilettas naar eigen wens kan samenstellen en deze binnen een dag thuis of op kantoor ontvangt. Travel Cosmetics biedt een assortiment met meer dan 100 verschillende mini verzorgingsproducten van A-merken voor haar, lichaam en handen.

“Het door ons bedachte concept is uniek en voorziet in een grote behoefte. Het is inmiddels al razend enthousiast ontvangen door grote fabrikanten als Unilever en Schwarzkopf en grote spelers in de reisbranche. Nu het tot uitwerking is gebracht, gaan wij zelf ook dankbaar gebruik maken van de toilettas van Travel Cosmetics!”, aldus de trotse bedenkers van het concept.

Travel Cosmetics belooft wereldwijd de nieuwe vorm van snel reizen te worden, want met de compacte toilettas reis je voortaan lichter, sneller en een stuk goedkoper.

 

Meer info: www.travelcosmetics.nl

Lees ook:Op reis kies je ook voor Van Gils
Lees ook:Ik ga op reis en neem mee….
Lees ook:Spectaculair filmpje over borstvergroting
Lees ook:Relaxen met Dr. Hauschka op Londense luchthavens
Lees ook:TheNextWomen geeft vrouwelijke startups wereldwijd een droomstart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>