Wilde tinten grijpen de macht!

Voor de herfst van 2012 biedt Bourjois je weer volop avontuur en het gevoel er even helemaal uit te zijn… Met de nieuwe make-uplook Parisian Lodge treed je binnen in de etnische luxewereld van de meest nieuwe trends!

Bourjois heeft bovendien uit de mooiste kleuren gekozen om deze ‘jungle fever’-look te creëren, die rechtstreeks geïnspireerd is op de natuur en die natuurlijk weer aan de heersende modetrends werd aangepast.

Levendige kleuren en bedrukte stoffen van over de hele wereld mengen zich met de python, de onbetwiste ster van 2012, voor een betoverende en onweerstaanbare schoonheid. Deze herfst ben jij de koningin van de stadsamazones!

Wilde tinten grijpen de macht!

De hypnotische blik wordt verfraaid met omfloerste schaduwen dankzij Vert Jungle of Brun Wood, twee nieuwe harmonieuze tinten die centraal staan in de mode!

De nagels intrigeren en verleiden met een nieuwe python-look in mosterdkleur en bordeaux, heel wild glamour, modern én sensueel.

De lippen zijn roze, met een mooie gladde finish.

De amazoneblik

Deze herfst gaat alle aandacht uit naar de blik. Voor een modieuze, glamourvolle ‘tribal look’ worden de ogen verfraaid met vibrerende en intense, wilde kleuren die met zwarte eyeliner extra in de spotlights worden gezet. Voor een resultaat dat nóg mysterieuzer en ongekend onweerstaanbaar is. Als final touch worden de wimpers XL!

2 nieuwe harmonieuze tinten van Trio Smoky:
13 Brun wood: Een combinatie van roodbruine- en metallic tinten die perfect bij de nieuwe herfsttrends van 2012 passen.
14 Vert jungle: Een combinatie van groene tinten met een vleugje geel en een metallic finish, voor een hypnotiserende en fatale blik.

Tips van de make-up artist: breng de lichte tint aan over het gehele ooglid, om zo een basis voor de make-up alsmede licht te creëren. Breng de medium tint aan op het bewegende ooglid en vervaag deze vloeiend naar boven en buiten toe. De donkere tint wordt als eyeliner bij de wimperrand gebruikt of in de buitenste ooghoek, om de blik nog meer vorm en expressie te geven.

Bambi-ogen voor iedereen! Met de Intuitive Liner, het meest nieuwe product van Bourjois!

Bourjois lanceert haar eerste ‘intelligente eyeliner’ die alle vrouwen (zelfs de minst handige!) de mogelijkheid geeft om perfecte ‘Bambi-ogen’ te creëren.

Dankzij een geheel nieuwe, eenvoudige en doeltreffende techniek, wordt het aanbrengen van een eyeliner vanaf nu kinderspel! Dankzij de driedubbele, super nauwkeurige stiftpunt biedt Intuitive liner je eindelijk het resultaat van een perfect recht lijntje, dat zo moeilijk te creëren is met een klassieke eyeliner.

Op basis van de techniek van het zogeheten ‘pointillisme’ heeft Bourjois een nieuwe applicatiemethode uitgevonden: het volstaat om de eyeliner met kleine stipjes van de driedubbele punt op de wimperrand aan te brengen, om zo een perfect doorlopend lijntje te creëren. Zonder enig risico dat je van de lijn afwijkt of uitglijdt!

Dankzij de intens zwarte formule biedt de Intuitive Liner bovendien een lange houdbaarheid, tot wel 24 uur.

- 1 tint: 02 Zwart

XL-wimpers met de Mascara Volumizer Ultra Black

Vergeet de wimpers niet, die je amazoneblik de finishing touch geven! Ze moeten lang, extra dik en natuurlijk superzwart zijn!

Wilde, trendy nagels
In mosterdkleur en bordeaux of in baksteenrood komen je nagels het best tot recht dankzij:

- Een nieuwe tint van de nagellak So Laque Ultra Shine
De familie van de So Laque Ultra Shine wordt nogmaals uitgebreid met een wild en betoverend rood: Nr. 47 Rouge Défendu, helder baksteenrood.

- “Fashion- Alarm!” met Top Coat Python!

De meest trendy manicures krijgen deze herfst een python op bezoek!
Bourjois lanceert Top Coat Python, een top coat die de fijne schubben van de python elegant nabootst, voor een geraffineerd nail art- avontuur.

Eén eenvoudig gebaar voor een maximaal effect

De Top Coat Python wordt in één enkele laag aangebracht:
Op twee, goed gedroogde lagen gekleurde nagellak breng je één dun laagje Top Coat Python aan. Dus niet twee keer aanbrengen. Laten drogen …
Na 1 minuut verschijnt het elegante Python- schubbenmotief.

Tip van Bourjois: Voor een ongekend wilde grip combineer je de Top Coat Python met de nagellak So Laque Ultra Shine nr. 39 Jaune. Trendy ten top!
Mode
De ‘tribal’ motieven komen naar de stad!
Deze herfst worden de meest eigentijdse garderobes aangevuld met batik en wax. De grote klassiekers krijgen een nieuwe look met de versie van 2012 van deze bedrukte stoffen: de kokerrok, LBD (Little Black Dress), blazer, pantalon en zelfs de jas krijgt de 1001 kleuren en motieven uit de hele wereld. Voor een maximaal effect wordt de Wax gecombineerd met basics: Less is more! Je laat ze prominent tot uiting komen en ‘verdrinkt’ ze niet in je totale look.

De ‘it’-accessoires van de herfst 2012
Oversized etnische kettingen waarbij parels, leer, metaalsoorten en emaille gemixt worden, verfraaien en moderniseren zelfs de meest eenvoudige kledingsstukken.

De zijden sjawl, meer dan ooit een onmisbaar accessoire, wordt royaal om het hoofd geknoopt, of losjes op een casual outfit gedragen.

De python regeert nog altijd, maar deze komt terug als een accent op sieraden, schoenen en accessoires en dus niet meer als totaallook.

Het model draagt :
Het Trio Smoky 14 Vert Jungle, de eyeliner Intuitive Liner 02 Noir, mascara Volumizer Ultra Black 08 Ultra Black, lipstick Sweet Kiss 49 Rose Allluré, nagellak So Laque Ultra Shine 39 Jaune Trendy en de Top Coat Python.

De Collectie Parisian Lodge van Bourjois:
- Trio Smoky – 13 Brun Wood €12,99*
- Trio Smoky – 14 Vert Jungle €12,99*
- Intuitive Liner 02 Noir €10,99*
- Nagellak So Laque Ultra Shine – 47 Rouge défendu €8,50*
- Nagellak – 48 Top coat Python €8,50*
- Mascara Volumizer Ultra Black €14,99
- Nagellak So Laque Ultra Shine – 39 Jaune Trendy €8,50
- Nagellak So Laque Ultra Shine – 21 Cerise noire €8,50
- Sweet Kiss – 43 Rosé pomponné €12,50

Lees ook:Manicure voor thuis zonder UV licht in 12 kekke kleuren
Lees ook:Paris Bubble Chic
Lees ook:Body-Art er lekker op los!
Lees ook:Goed voor je nagels: Trind Top Coat Matt
Lees ook:Duivels elegante oogmake-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>