Paris Bubble Chic

Dé ideale plek voor dromen en fantasie… stap de kleurige en bruisende wereld van Paris Bubble Chic binnen, de lakcollectie So Laque Ultra Shine van Bourjois!

5 nieuwe, ultramoderne tinten, direct geïnspireerd op de mooiste modeshows. Paris Bubble Chic combineert met elegantie en blijmoedigheid de meest zachte pasteltinten met de meest levendige kleuren voor een tedere en gedurfde collectie, compleet contrasterend.2 pasteltinten, 3 frisse tinten: nu is het jouw beurt! Laat je door je verbeelding leiden tot het hart van de seizoentrends en durf de kleuren te mengen!

Om je creativiteit te begeleiden en om van “nail art” kinderspel te maken, lanceert BOURJOIS het kwastje met het ‘Pro Dubbel Uiteinde’ en de top coating So Matt, de twee nieuwe partners van de artistieke manicure!

De absolute trendkleuren So Laque Ultra Shine, zomer 2012

De collectie start met 2 pasteltinten, trendy en stralend: Rosé Merveille en Abricot Ouaté. Daarna ontplooit deze zich verder met 3 trendkleuren voor de zomer van 2012: Bleu Fabuleux, Vert Chlorophylle en Rose Imaginaire, eerlijke en levende tinten, die de zachte uitstraling van de pasteltinten naar een hoger niveau tillen.

-  Rosé Merveille n°45: een zacht en poëtisch pastelroze, met een blauwe glans

-  Abricot Ouaté n°46: een rijpe en aanlokkelijke abrikoostint, een belangrijke trendkleur voor dit seizoen

-  Bleu Fabuleux n°60: een levendig, elektrisch blauw, ultralichtgevend voor hypnotiserende nagels

-  Vert Chlorophylle n°61: een blauwachtig groen, fris en energiek, deze tint is het boegbeeld tijdens de zomer- en voorjaarsmodeshows van 2012

-  Rose Imaginaire n°62: een aanlokkelijk, lichtgevend roze, voor de zoete aanraking van glamour

Bourjois ontwikkelt het kwastje met ‘Pro Dubbel Uiteinde’, een nagellakkwastje dat ware wonderen verricht!

Aan de ene kant een speciaal uiteinde “French manicure”: een afgeschuind kwastje dat geïnspireerd is op het kwastje van French Manicure Bourjois, voor een uiterst eenvoudige en streeploze toepassing; een waardevolle bondgenoot om een eindeloos aantal “French” tweekleuren- effecten mee te realiseren.

Aan de andere kant een precisie-uiteinde: een uiterst fijn kwastje om nauwkeurige motieven uit te voeren, de absolute trend deze zomer.  Om het gebruik te optimaliseren, verstrekt Bourjois een handig schema met uitleg op de verpakking en voorbeelden van lakresultaten met verschillende  ‘nail art’- motieven en kleurencombinaties.

Tip van Bourjois:

Voor een beter gebruik van het kwastje met Pro Dubbel Uiteinde plaats je een druppel lak op een klein paletje, en werk je als een ware artiest!

Wat als de top coat alles nu eens zou veranderen? Denk je het volgende in: één enkele laag en je lak verandert in een prachtige matte sluier… Werkelijkheid!

Bourjois presenteert So Matt, de matte top coat, met een ‘frosty’ effect. Dit biedt, met een record qua droogtijd, een zijdeachtige bescherming en voor de nagellakken een 100% matte afwerking.

Een doorzichtige flacon met zwarte dop, een bijzonder grafisch decor en fluoraccenten, om bij de eerste oogopslag deze nieuwe artistieke bondgenoot van je nagels te kunnen herkennen!

Tip van Bourjois:

So Matt verwezenlijkt het lakken van je nagels met motieven en effecten met slechts één enkele kleur nagellak! Waarom niet een “French”- éénkleurige manicure bedenken, met één levendige kleur nagellak, rood bijvoorbeeld… glanzend op de nagelpunten en mat voor de rest van de nagels? Eenvoudig een laagje So Matt aanbrengen, tot het uiterste van de “French”!

De nieuwe Collectie Paris Bubble Chic van Bourjois is verkrijgbaar vanaf half juli bij parfumerieën en (zelfstandige) drogisterijen.

 So Laque Ultra Shine: € 8,50.

het kwastje met het ‘Pro Dubbel Uiteinde’ : € 6,99.

de top coating So Matt: € 8,50.

Lees ook:Goed voor je nagels: Trind Top Coat Matt
Lees ook:This summer it is: Paris Etnic Chic!
Lees ook:Love it: Super Gel French Manicure die 2 weken mooi blijft!
Lees ook:1,2 & 3 and your French Manicure is ready!
Lees ook:Schitter met Bourjois Night Lights in Paris

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>