Dermalogica Daily Resurfacer

dermalogicaIdeaal voor je huid is Dermalogica Daily Resurfacer. Dit  is een exclusieve drie-in-één behandeling van beauty marktleider Dermalogica. Het vernieuwt het huidoppervlak en maakt de huid glad zonder irritatie of roodhuid te veroorzaken. Het vermindert tekenen van voortijdige veroudering, maakt de huid egaal en stralend en het vermindert pigmentvlekken. Kortom: een musthave voor op je planchet! In ieder zakje zit  een “sponsje” zit dat is voorbehandeld met Daily Resurfacer exfoliant. Dit sponsje schuif je heel eenvoudig over de wijsvinger zodat het makkelijk aangebracht kan worden. Zo ku je het goed aanbrengen rond de neus en hals. Het is heel hygiënisch, want het morst niet en met het sponsje kan de vloeistof gelijkmatig over de huid worden verdeeld. En dat komt het effect van het exfoliatie proces ten goede!

Hoe werkt het:
vernieuwt het huidoppervlak

Salicylzuur, extract van suikerriet en fruit enzymen stimuleren de celvernieuwing en verweken dode huidcellen aan het huidoppervlak.

maakt glad
Extract uit rijst, rijk aan fytisch zuur, maakt de huid zacht en vergemakkelijkt de exfoliatie.
Het unieke sponsje helpt bij de mechanische exfoliatie.

maakt stralend
Extract van de schillen van citrusfruit maakt de huid stralend, egaliseert de teint en vermindert hyperpigmentatie. De vers geëxfolieerde huid krijgt een maximum aan hydraterende stoffen waardoor het vochtgehalte aanzienlijk toeneemt.

Iedere precies afgemeten dosis bevat een toevoeging van alfa- en beta hydroxyzuren en ook hydraterende stoffen om de huid glad te maken en tekenen van voortijdige veroudering te verminderen en dat allemaal zonder de huid te irriteren.

Hoe te gebruiken:

  1. Daily Resurfacer wordt ‘s avonds na het reinigen opgebracht
  2. Laat het opdrogen (vooral niet afhalen) en breng daarna de Dermalogica moisturizer aan
  3. Verwijder ‘s morgens de los geweekte dode huidcellen met Daily Microfoliant

www.dermaglogica.com voor meer info € 89,90 in NL en € 91,45 in België

 

Lees ook:Herstel je huid
Lees ook:Ideaal: Dermalogica mini-kits
Lees ook:Dermalogica Multivitamin Power Concentrate bevat een dosis pure vitamines
Lees ook:Ideaal van Dermalogica: reis-beauty-sets
Lees ook:Monique wordt blij van Dermalogica Skin Resurfacing Cleanser

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>