Brow Power !

allesoverwenkbrauwenWenkbrauwen kunnen je uitstraling en de uitdrukking in je gezicht gigantisch veranderen. De Amerikanen noemen het niet voor niets: Brow Power! Rond het 15e jaar beginnen meiden – vaak samen met vriendinnen – met epileren van hun wenkbrauwen. Op een of andere manier voelen zij instinctief aan dat je daar veel mee kunt bereiken. Niet alleen om je make-up mooier of makkelijker te kunnen aanbrengen, maar onbewust communiceer je enorm veel met je wenkbrauwen. En dat communiceren naar de ‘buitenwereld’ begint behoorlijk actief te worden aan het begin van de puberteit.

De kunst beheersen

Irma Hulscher is permanent make-up specialiste sinds 1990 en gespecialiseerd in wenkbrauwen. Dagelijks komt ze in contact met vrouwen die hun wenkbrauwen te dun en veelal fout hebben geëpileerd. Om vrouwen te helpen bij het mooi vormgeven van hun wenkbrauwen, verzamelde ze al haar kennis en tips in een uniek boek, gecompleteerd met beeldmateriaal. In dit unieke boek staat alles wat je maar bedenken kan! Zoals een test- en tekenpagina om je eigen vorm te bepalen, hoe je het mooist je wenkbrauwen kunt epileren, het effect van botox, gezicht- en wenkbrauwvormen, kleur, corrigerende technieken en natuurlijk permanente make-up.

Alles over wenkbrauwen – Irma Hulscher, € 14,95.

Lees ook:101 vragen over permanente make up
Lees ook:De juiste informatie over ‘PMU’, permanente make-up
Lees ook:Nooit meer pijn na het epileren
Lees ook:Wat is het beste ‘epileer’ weer?
Lees ook:Handige Tweezermanspiegel met lichtje en zuignappen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>