Je lijkt bijna 4 kilo slanker als je bruin bent

In Engeland houden ze de meest vreemde beauty onderzoeken. Grappig. Zo ook deze: gebruinde vrouwen lijken 3,5 kilo slanker dan wanneer ze bleek zijn.

59% van de ondervraagde dames voelt zich slanker met een bruin kleurtje. Een derde merkt op dat ze magerder lijkt naarmate ze bruiner is gekleurd én bijna de helft van de vrouwen zegt ook door haar omgeving als slanker te worden gezien wanneer ze een door de zon gekuste huid heeft. Bovendien onthulde het merendeel van de vrouwen zich zelfverzekerder te voelen met een kleurtje. Al met al kunnen we dus concluderen dat een bruin velletje een hoop voordelen met zich meebrengt. Gelukkig blijken de ondervraagde vrouwen zich ook wél bewust te zijn van de gevaren van de zon. Velen van hen verkrijgen hun bruine kleurtje namelijk niet van de zon, maar rechtstreeks uit een potje. Verstandig!

Lees ook:Bloot zonnen mag niet Iran
Lees ook:Een kus van de zon maakt gelukkig
Lees ook:Maatje 42 komt in Nederland het meest voor bij vrouwen
Lees ook:Vrouwen verafschuwen ouder worden
Lees ook:Angst van vrouwen: Oksel Odeur

1 Reacties // Reageer

One thought on “Je lijkt bijna 4 kilo slanker als je bruin bent

  1. Rik Jansen

    Vrouwen met anorexia kunnen dus beter niet bruin worden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>