ETOS verkozen tot beste drogist

Etos is dé beste drogist van Nederland. Dit blijkt uit het Voorjaarsrapport van Elsevier Retail en GFK Panel Services, dat vandaag is verschenen. In het jaarlijkse onderzoek spreken 2200 consumenten hun waardering uit over de landelijke drogisterijketens. Klanten zijn de jarenlange inspanning van Etos op het gebied van service, keuze en lage prijzen gaan inzien én waarderen, waardoor de drogisterijketen na elf jaar het stokje van DA mag overnemen.
 

 

De drogisterijketens zijn in het onderzoek beoordeeld op aspecten als deskundigheid en vriendelijkheid van personeel, de keuze van artikelen, sfeer en netheid van de winkels, prijzen en aanbiedingen. Etos doet het op alle aspecten goed en weet zelfs als enige de score op alle punten te verbeteren; alle andere ketens scoren lager dan een jaar geleden. Etos heeft dit jaar een langverwachte sprong gemaakt naar de eerste plaats en scoort vooral beter in voordeel én service. DA en Dirx nemen de tweede en derde plaats in van de top drie, gevolgd door Schlecker, Kruidvat en Trekpleister.
 

Lees ook:Etos rules!
Lees ook:Welk cijfer geef jij de Etos?
Lees ook:‘80 beautyminuten’ van Etos
Lees ook:Klets je graag met de kapster of heb je behoefte aan stilte tijdens de knipbeurt?
Lees ook:Poll-uitslag favoriete merk van 2007!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>