Finess: afvallen blijft een wonder….

Karin van der Flier, een huidtherapeute die ik zeer goed ken, is wonderbaarlijk geweldig afgevallen. Ze ging van maat 50 naar maat 40, het verschil is enorm. Haar wondermiddel heet Finess, een voedingsondersteunend supplement dat het hongergevoel onderdrukt. Je gebruikt het naast een gewone, aangepaste voeding, gebaseerd op het Montignac dieet. Het klinkt tegenstrijdig uit mijn mond om dit nieuws te melden, omdat ik falikant tegen dieten ben, ik geloof er heilig in dat je er uiteindelijk alleen maar dikker van wordt. Maar ik ben zo impressed met Karin's nieuwe figuur. Ze is echt tien jaar jonger geworden! En dat blijft het meest wonderlijke van figuurcorrectie, in welke vorm toegepast dan ook….Zie hieronder het resultaat!

 

 

 

Lees ook:Karin Bloemen heeft haar face laten liften
Lees ook:Geen hangborsten door borstvoeding
Lees ook:Ook Shakira krijgt eigen geurtje
Lees ook:We krijgen steeds grotere voeten……
Lees ook:Van raw food naar raw cosmetics

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Finess: afvallen blijft een wonder….

  1. Maya

    Zooo..respect! Is een heel mooie dame geworden!

      /   Reply  / 
  2. redactie, monique

    @maya…bijzonder he. ben ook diep onder de indruk, ondanks mijn bedenkingen tegen welke vorm van aangepast dieet dan ook (ben heilig aanhanger van gewoon normaal eten, beetje bewegen, genoeg slaap, saaie regelmaat). het resultaat is fascinerend. een make-over zelfs!

      /   Reply  / 
  3. Maya

    Hoi Monique, ik geloof ook niet in dieten omdat je lichaam toch op de spaarstand gaat en als je dan uiteindelijk weer normaal gaat eten dan vliegen de kilo’s er weer aan. En als er iets slecht is voor je lijf is het jojo-en maar wat Karin heeft bereikt is prachtig. Van maat 50 naar maat 40 is indrukwekkend…En het oogt zoveel beter (en is natuurlijk ook gezonder…)

      /   Reply  / 
  4. teha de vries

    wat vinden jullie hier dan anders aan, behalve het spectaculaire effect, maar kom op, het verschil in kleding alleen al!
    En, als je het verhaal leest in Nouveau komt het op mij toch over als de zoveelste manier van afvallen én ze deed het met Montignac en dat is toch echt een dieethype!
    Dus, wat is hier anders ?

      /   Reply  / 
  5. redactie, monique

    @teha, ik vind het in wezen ook niet anders, ik vind alleen het resultaat weer eens verbluffend, zeker als het iemand betreft die je goed kent. het gaat mij om de psychologische impact, en daarmee laat ik wellicht ook direct het tegenstrijdige in mijzelf zien, want hoezeer ik ook tegen dieten ben (ook montignac heeft nadelen, ik weet het), de impact van het resultaat is zo geweldig, dat ik me kan voorstellen dat je eraan gelooft, om het oppakken. alleen, wat daarna he….om te voorkomen dat…

    gewichtstoename is een complex iets, er spelen zoveel factoren een rol, ook factoren waarop je nauwelijks tot geen invloed hebt (emoties, genen…)

      /   Reply  / 
  6. Maya

    Ik weet niet of het bewust is gedaan…maar kijk ook eens naar de lichaamstaal van Karin op beide foto’s. Kijk naar de stand van haar handen op de 2e foto, ze straalt veel meer uit dan op de 1e foto. En nu moet ze haar gewichtsverlies vasthouden want dat is het moeilijkste..Een vriendin van mij heeft haar hele leven zoveel gelijnd en gehongerd dat ze haast niet meer kan eten zonder aan te komen. Overdieted, heet dat. Dat blijft het grote probleem met lijnen: je lichaam gaat op de spaarstand.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>