De maskerade van cosmetische ingrepen : Nicole Kidman

Het portal MSN had afgelopen vrijdag internationaal een uitgebreid dossier gemaakt over cosmetische ingrepen en hoe ingrijpend ze gezichten kunnen veranderen. De hamvraag was: hoe ver moet je gaan, en wordt je er wel echt mooier van? Bekijk hier Nicole Kidman

 

Ik weet nog wel dat ik laatst een film zag waarin ze nog haar oude neus had, ik herkende haar gewoon niet. Ze leek zo authentiek, zo echt! Wat is er toch met die vrouw gebeurd? Ze is inmiddels een van de meest besproken cosmetisch ingegrepen gezichten geworden. Nicole 'Botox'is haar bijnaam.

Volgens de becommentarierende arts heeft ze een typische gearceerde wenkbrauw eraan overgehouden. Spieren die worden uitgeschakeld, laten andere spieren het werk overnemen zodat toch de gezichtsexpressies uitgevoerd kunnen worden. Dit zou resulteren in het veelvuldig omhoog brengen van de wenkbrauwen. Nu zie ik dat op deze foto niet zo, zou ook gewoon de vorm van haar wenkbrauw nu kunnen zijn. Maar ik zag onlangs Wendy van Dijk op tv en bij haar zag ik wel degelijk hoe de spiertjes rond haar wenkbrauwen die wenkbrauwen af en toe in een zeer merkwaardige punt omhoog trokken. Bij een niet ingespoten mens zou dat namelijk nooit zo gebeuren. Verder weet de arts op te merken dat ze haar lippen heeft ingespoten. Moah, is best mooi gedaan. Maar dat vlakke voorhoofd, zo glad als een schaatsbaan? Ik wen daar niet aan bij vrouwen……nooit.

 

Lees ook deze blogs:

- De cosmetische ingrepen van Madonna

- Juliette Binoche over Botox

- De engste celeb-gezichten

- Loop je hersenschade op door Botox

 

Lees ook:Maskerade van cosmetische ingrepen: Ellen Barkin
Lees ook:Waarom liegt Nicole Kidman over haar lippen?
Lees ook:Met opgespoten lippen de bak in !
Lees ook:Al gehoord van wenkbrauwimplantaten?
Lees ook:Chanel no 5 triomfeert met oude commercial Nicole Kidman

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “De maskerade van cosmetische ingrepen : Nicole Kidman

  1. zelda

    ooit vond ik haar mooi, maar dat is al een hele tijd helemaal over

      /   Reply  / 
  2. redactie, monique

    @zelda, ik vind het zo fascinerend wat die vrouw heeft laten doen. wat is er in haar omgegaan dat ze dit allemaal wilde. ik zou er wel eens een (diepte)interview over willen lezen. gek eigenlijk he, dat je (ik) wilt dat iemand zich verantwoordt waarom ze iets aan haar uiterlijk laat doen.

      /   Reply  / 
  3. zelda

    @monique, dat is omdat zij haar geld verdient met bekeken worden, als onderdeel van het acteren. Wij moeten ernaar kijken! En misschien worden we wel afgeleid door haar uiterlijk….
    Willekeurige buurmeisjes hoeven zich niet te verantwoorden (al ben ik misschien wel benieuwd).

      /   Reply  / 
  4. redactie, monique

    @zelda, maar er zijn toch ook actrices die niet platgespoten zijn en toch ook bekeken worden? waarom is ze zo ver gegaan, ze wordt niet voor niets zo veel besproken qua uiterlijk

      /   Reply  / 
  5. zelda

    Die vertrouwen dan kennelijk meer op wat ze kunnen en/of ze zien er voor zichzelf goed genoeg uit zoals ze eruit zien. Mijn antwoord van daarnet was bedoeld op de vraag “waarom wij mensen daarvoor verantwoording willen laten afleggen”…..

      /   Reply  / 
  6. redactie, monique

    dus als iemand haar geld verdient met bekeken worden, en ze verandert haar uiterlijk dan is het een natuurlijke reactie dat mensen willen horen waarom ze dat gedaan heeft. merkwaardig, vind je niet? zo’n actrice wordt toch vooral bekeken in de hoedanigheid van haar spel?

      /   Reply  / 
  7. zelda

    Nee hoor niet merkwaardig als het zo afleidt van waar het eigenlijk om gaat, de acteerprestaties. Als je het echt goed doet, valt het toeschouwers op dat je er zo goed uitziet, meer niet. Maar dat is bij NK helemaal niet aan de orde. Is bij toupetjes toch ook zo, als het echt een goede is, zie je het NIET.

      /   Reply  / 
  8. redactie, monique

    haha…mooi bekeken zo ja; wanneer het echt goed is gedaan, valt het niet, die houden we erin:-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>