Nieuwe borsten: appels of peren?

Er was wat opwinding vanmorgen aan het ontbijt, toen we een opmerkelijke advertentie op de voorpagina van de krant Het Parool zagen. Kliniek voor cosmetisch chirurgie DeLairesse in Amsterdam adverteerde met een borstverstevigingsadvertentie, waarbij nu eens niet volmaakte borsten getoond werden als 'zo wordt het…', maar twee verschrompelde appeltjes waarvan de kernen naar beneden wezen (de tepels) met twee fiere, groene appels. Ik werd er even stil van. Gaan we nu al borsten met appels vergelijken, of erger: de spreekwoordelijke appels met peren vergelijken? Mijn man vond het wel geinig, zei hij. Een leuke variant op de traditionele plaatjes van twee uitgezakte tietjes naast een rondborstig evenbeeld. Ik weet het niet. Is dit leuk? Is het discriminerend? Ik wacht vol goede moed op de eerste advertentie voor een penisvergelijkende operatie, waarbij het geslacht als een knakworstje dat te lang in de magnetron heeft gelegen, wordt afgebeeld of als een banaan die is rechtgetrokken .

Lees ook:Jennifer in de ban van oneven borsten
Lees ook:Vrouw gereduceerd tot varken en verschrompelde appels
Lees ook:Geen hangborsten door borstvoeding
Lees ook:Borstvergrotende creme Kruidje Roer Me Niet misleidend!
Lees ook:Kylie Minogue blij met zoveelste wassen evenbeeld

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe borsten: appels of peren?

  1. Marieke

    Haha, ik heb erg moeten lachen om dit stukje! Ik vind advertenties voor borstversteviging/vergroting sowieso niet echt thuis horen op de voorpagina van een serieuze krant. En onze borsten met appels en peren vergelijken? No way! Want als dat het geval is ( zeker onder de mannen) dan gaan wij idd ook knakworstjes met bananen vergelijken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>