Complimentenparfum: Néroli

yvesOh wat ruik je lekker! Wat voor parfum heb jij op? Wat ruik jij zomers, wat is het? Sinds ik door de lente flaneer met het nieuwe parfum Neroli Secret D’Essence van Yves Rocher regent het complimenten aan mijn adres. De geur is aangenaam fris, anders en verrassend sensueel.

Neroli Secret D’Essence is samengesteld door parfumeur Veronique Nuberg. Met dit parfum heeft zij een eerbetoon willen brengen aan Neroli. Deze geur bevat alle facetten van de bittere sinaasappelboom. De topnoot bevat onder andere een zweem aan bittere sinaasappel-essence uit de vrucht en een vleugje petitgrain-essence uit het blad. Dit geeft de geur zijn initiële frisheid, wat nog eens versterkt wordt door bergamot. In het hart van de parfum voert de blossom de boventoon. Het is in zijn geheel een spannende geur wat nog eens in de basis versterkt wordt door muskus.

Wat is Neroli dan?

Neroli wordt verkregen uit de blossom van de sinaasappelboom in is een essentiële olie. Het heeft een vol aroma en is honingzoet.

De geur kan zowel in de avond als op de dag gedragen worden. Hij is zo uniek dat iedereen er wel een opmerking over maakt. Hij is fris, zoet en scherp tegelijk.

Yves Rocher heeft meerdere geuren in de Secret D’Essence collectie waaronder Tendre Jasmin, Vanille Noire, Iris Noir en Voile de Ambre.

De geur is verkrijgbaar in een eau de parfum in 30 ml (€35) en 50 ml (€53), natuurlijk exclusief bij Yves Rocher. Let op: Vanaf mei verkrijgbaar

Lees ook:Nieuwe geur Neroli & Orchidee
Lees ook:Dolce & Gabanna’s Dolce….is een parfum om van te houden
Lees ook:Douchen met mango en passievrucht
Lees ook:Yves Rocher speelt voor Kerstman
Lees ook:Behind the scenes Georgia May Jagger voor Just Cavalli For Her

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>