Onbeschaamd verleidelijk en mannelijk

image004BOSS BOTTLED is zonder enige twijfel een van de grootste successen in de mondiale markt voor mannengeuren. Sinds de introductie in 1998 zijn er meer dan 60 miljoen flacons over de toonbank gegaan, en daarmee is deze geur een wereldwijde top-10 bestseller, een ware icoon die mannen steeds weer inspireert met belangrijke waarden als zelfvertrouwen en succes. Overal wordt BOSS BOTTLED beschouwd als de finishing touch voor dynamische en ambitieuze mannen. BOSS gaat nu een stapje verder, want BOSS BOTTLED is niet langer uitsluitend een partner voor overdag: in juli 2010 vindt de wereldwijde introductie plaats van BOSS BOTTLED. NIGHT. Deze verleidelijke en uitgesproken  mannelijke nieuwe geur is voor de BOSS Man de ideale voorbereiding op de uitdagingen die hij in de avonduren aangaat.
 
De BOSS Man is gefocust op succes – hij is competitief, gedreven en ambitieus. Zijn dagelijkse verzorgingsrituelen zijn een integraal onderdeel van zijn streven naar succes en BOSS BOTTLED is een partner op wie hij dag-in dag-uit kan vertrouwen. De nieuwe BOSS BOTTLED. NIGHT. is voorbestemd om het geheime tactische verleidingswapen te worden waarmee de Boss Man over dezelfde dwingende aanwezigheid beschikt die zo belangrijk is voor de successen die hij overdag behaalt. De nieuwe geur bestaat uit een puur op verleiding gerichte compositie van doelgerichte, aromatische topnoten, gecombineerd met een rijke, houtachtige basis.
 
Het gezicht van de geur en middelpunt van de TV- en printcampagne is acteur Ryan Reynolds. Zijn stijl, zijn charisma en zijn zelfverzekerde, mannelijk uitstraling maken hem bij uitstek geschikt om het geraffineerde en eigentijdse imago van het merk uit te dragen.

“We zijn ontzettend blij dat we met Ryan kunnen werken als het gezicht van BOSS BOTTLED. NIGHT.  Hij beschikt namelijk over alle kwaliteiten die de BOSS Man typeren: getalenteerd, gedreven, stijlvol en zelfverzekerd, een essentieel rolmodel voor alles waar het begrip ‘succes’ tegenwoordig voor staat,” aldus Thomas Burkhardt, Global Marketing Director van HUGO BOSS Fragrances.
 
BOSS BOTTLED. NIGHT. De geur
 
Zoals BOSS BOTTLED de BOSS Man voorbereidt om overdag zijn doelen te bereiken, zo geeft BOSS BOTTLED. NIGHT. hem het zelfvertrouwen waardoor hij ’s avonds onweerstaanbaar is. Van BOSS BOTTLED – met zijn zachte, soepele en geraffineerde karakter – wordt wel gezegd dat de man die deze geur draagt, op subtiele wijze zijn zelfvertrouwen en assertiviteit vergroot. BOSS BOTTLED. NIGHT. heeft een meer doelgerichter, brutaler en puur mannelijk karakter, waarmee de drager mensen in zijn omgeving lijkt aan te trekken.
 
BOSS BOTTLED sloeg bij de introductie in 1998 een richting in die nieuw en innovatief was in geurenland. De zachte, op vanille gebaseerde geur was uitzonderlijk in die dagen. BOSS BOTTLED. NIGHT. is al net zo revolutionair en zoekt de grenzen op met zijn uitgesproken mannelijk geurkarakter. Centraal hierin staat de combinatie van actieve, groene aromatische noten van berkbladeren en kardamon in de top en het hart van de geur, vermengd met rijke hout- en krachtige muskusnoten in de basis.
 
Hout speelt een belangrijke rol in het geurkarakter van BOSS BOTTLED.  BOSS BOTTLED. NIGHT. introduceert nu de geur-replica van de exotische nieuwe houtsoort louro amarelo. Gecombineerd met de muskusnoten en met de vluchtige hart- en topnoten resulteert het louro amarelo hout in een creatie die ondubbelzinnig mannelijk is en over een onverbiddelijke aantrekkingskracht beschikt.
 
BOSS BOTTLED. NIGHT. De flacon & de verpakking
 
De verpakking van BOSS BOTTLED. NIGHT. borduurt voort op hetzelfde iconische design als BOSS BOTTLED, met enkele subtiele verfraaiingen die het verleidelijke karakter benadrukken. De robuuste glazen flacon heeft een prachtige kleurgradatie van donkerblauw naar de zwart-zilveren dop, waarmee de mysterieuze,  zwoele sfeer van avond en nacht bijzonder goed getroffen zijn. Het doosje is uitgevoerd in glanzende high-gloss met zilveren opdruk, waardoor het geheel een heel bijzondere, luxe uitstraling heeft.
 
BOSS BOTTLED. NIGHT. Assortiment
Assortiment                                                Verkoopadviesprijs in euro*
EDT 50ml                                                   51,-
EDT 100ml                                                 67,-
After shave 50 ml                                       43,-
After shave 100 ml                                      56,-
Deo-Stick 75ml / 70g                                  21,-
Deo-Spray 150ml                                        21,-
Shower Gel 150ml                                      21,-
 
* De uiteindelijke prijs wordt door de retailer bepaald.
 
BOSS Bottled Night is verkrijgbaar vanaf 1 juli 2010

Lees ook:Hugo Boss omarmt Gerard Butler als nieuwe ambassadeur
Lees ook:Theo James is ‘the face’ van ‘BOSS The Scent’
Lees ook:Robin van Persie ambassadeur BOSS BOTTLED
Lees ook:Hugo Boss geurige verleiders, voor jou én voor hem…
Lees ook:Heerlijke Pa & Ma-geuren van BOSS!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Onbeschaamd verleidelijk en mannelijk

  1. Amanda

    Ja, dit is echt een lekkere geur voor mannen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>