Hypnotiserend lekker….

Nog steeds je lijfgeur niet gevonden? Dan moet je Lancôme’s ‘Hypnôse Senses’ eens gaan ruiken. Dit parfum herinpreteert de geurfamilie Chypre. Chypre is de favoriete geurcombinatie van menig parfumhuis. Met andere woorden: Chypre is de naam die gebruikt wordt voor een bepaalde groep parfums. Een Chypre bevat vaak een kleine hoeveelheid Patchouli. Dat geldt ook voor ‘Hypnôse Senses’ Andere kostbare ingrediënten in dit parfum zijn handgeplukte rozenblaadjes, Benzoine, Vanille, Tokabonen, Abrikoosnoten, Osmanthusbloem, Honing, Roze Peper en Mandarijnenextract. Het parfum is met recht opzienbarend te noemen. De gehele geurcompositie werkt namelijk als een soort van hypnotiserend op je zintuigen. Met recht is dit parfum vanaf de top tot aan de basis een sensuele geurbeleving die om herhaling vraagt.

‘Hypnôse Senses’ verleidt je op charmante wijze, werkt betoverend op je omgeving en is oneindig vrouwelijk. Vanaf € 46,50.

Lees ook:Ruik net zo lekker als Mrs.Carter
Lees ook:Love, CHLOÉ
Lees ook:Beyoncé lanceert sexy parfum
Lees ook:Verslavend lekker…..Gucci Guilty Intense
Lees ook:Hoeraa voor Flowerbomb’s La Vie en Rose!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>