Anti-aging parfum

Ageless Fantasy heet het eerste anti-aging parfum. Klinkt spannender dan het is, want het parfum belooft geen opzienbarende wonderen. Wat het dan wel doet? Je kraaienpootjes zullen er niet van verdwijnen, maar het parfum, dat overigens naar taartjes ruikt,  werkt op het geestelijke ascpect van het ouder worden. Het maskeert ‘noneal’, dat is een stof die de leeftijd van de draagster onthult.

Ageless verandert dus niet je uiterlijk, maar de waarneming van anderen over jouw leeftijd. Kan je het nog volgen? :)

Uit een recent onderzoek kwam naar voren dat 75 mannen die verschillende geuren, inclusief Ageless Fantasy roken, de vrouw die A F droeg, 17 jaar jonger schatten dan de gemiddelde leeftijd van de vrouwen die de andere parfums droegen. Volgens de heren van het testpanel is Ageless Fantasy een jeugdige geur. Op basis hiervan zou het dus werken, maar goed de ene vrouw is de ander niet.

De geur belooft gelukkige herinneringen aan de kindertijd op te roepen aan een iedereen die het ruikt, waardoor het geassocieerd wordt met jeugd. Als iemand het besluit te proberen, zou ik graag horen of het werkt. Thanks.

Lees ook:Star Trek Parfum
Lees ook:Parfum die je geest ontspant
Lees ook:Iedereen wil zoals Gaga ruiken!
Lees ook:Klassieke parfums bieden troost bij kredietcrisis
Lees ook:Verleid de wereld om je heen met D&G Desire

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>