Drie heerlijke lenteruikertjes ♥

De eerste maand van 2015 zit er alweer bijna op. Gelukkig, want dat betekent dat we bijna richting lente gaan. Het zonnetje is er ook al regelmatig. Maar je kunt de lente nog eerder in huis halen met de volgende geuren:

Paradiso van Roberto Cavalli

Si Belle van See By Chloé

Loveswept van Philosophy

Laten we beginnen met Paradiso van Roberto Cavalli, want deze geur laat zich het beste omschrijven als een geurtje wat geluk, liefde en Italië in één prachtig parfumflesje gevangen heeft. Heerlijk is hij! De geur is ontworpen door meesterparfumeur Louise Turner (Givaudan).

“Paradiso is een moment van geluk”, zegt Cavalli, die de naam van de geur associeert met geluk, liefde, Italië en zijn eigen huis. “Ik wil mensen een gelukzalig gevoel geven.”

In het geurtje zitten de volgende ingrediënten: citrus, bergamot, zoete mandarijntjes, wilde jasmijn, cipres, roze laurier én parasol pijnboom. Supermodel Edita Vilkeviciute is het gezicht van Paradiso. Voor het parfum is ze naakt in een zwembad te bewonderen. Ze wordt vergezeld door een papegaai en het enige wat ze draagt zijn grote, schitterende metalen sieraden. Enorm sexy!

SI BELLE

Dan meer over de geur Si Belle (betekenis is: zo mooi) van See By Chloé. Ook dit is een echte musthave! Het betreft een limited edition. Hij is als volgt opgebouwd: topnoten: neroli en berkenblad, hartnoten: gardeniabladeren en basisnoten: Witte Muskus.

Dit parfum ruitkt heerlijk bloemig – alsof je langs een bloementuin loopt – goddelijk! Bijkomend voordeel van Si Belle is dat hij lekker lang blijft hangen. Je hebt dan niet de neiging om de hele dag bij te spuiten met je parfum.

LOVESWEPT

Een andere fijne nieuwe geur, die overigens ook in februari verschijnt is Loveswept van Philosophy. Loveswept is prikkelend, positief en geeft je een boost. Hou je van het leven dan hou je van Loveswept. Sowieso is Philosophy een superfijn merk én geliefde bij vele Amerikaanse sterren waaronder Oprah Winfrey. Ingrediënten als bergamot, blauwe viooltjes, jasmijn, lotusbloesem, paarse passievrucht, muskus, amber en wit cederhout maken deze geur ongekend geliefd.

Roberto Cavalli Paradiso – de lijn

Eau de Parfum 30 ml € 49,94*

Eau de Parfum 50 ml € 71,06*

Eau de Parfum 75 ml € 92,17*

Perfumed Shower Gel 150 ml € 24,38*

Perfumed Body Lotion 150 ml € 24,38*

* adviesverkoopprijs Roberto Cavalli Paradiso zal vanaf februari 2015 bij de geautoriseerde Roberto Cavalli Perfumes parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar zijn.

Line up:

Si Belle Eau de Parfum 30 ml – € 49,94

Si Belle Eau de Parfum 50 ml – € 66,61

Si Belle Eau de Parfum 75 ml – € 85,50

See By Chloé Si Belle is vanaf februari te koop uitsluitend bij de ICI Paris XL en is een tijdelijke geur.

Loveswept de collectie:

eau de toilette spray fragrance 60 ml € 42,11*

shampoo, bath & shower gel 480 ml € 20,56*

body lotion 480 ml € 42,17*

* adviesverkoopprijs

de loveswept collectie is vanaf februari 2015 exclusief verkrijgbaar bij ici paris xl

 

ps. Laat thuis eens achteloos vallen dat je aan een nieuw geurtje toe bent…. #Valentijn

Lees ook:Geluk, liefde en Italië in één geur
Lees ook:Nieuwe See By Chloé , omdat jij bent SI BELLE
Lees ook:Geur uit de “geheime paradijstuin” met handgeplukte bloemen uit de hemel
Lees ook:Edita Vilkeviciuteom wordt de Paradiso vrouw
Lees ook:Roberto Cavalli, wild, sexy & verslavend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>