Zwoele avondgeur: Eau de LaCoste Sensuelle

lacosteLeuk LaCoste nieuws! Ze hebben een nieuwe geur voor dames – een avondgeur – en hij is fantastisch lekker al zeg ik het zelf. Ik heb hem al geopend, draag hem dagelijks en krijg er veel complimentjes over. Hij heet Eau de LaCoste Sensuelle. En is de opvolger van ‘dag-geur’ Eau de Lacoste.  Het moderne, sobere parfum Eau de LaCoste  was gecreëerd om het gevoel op te wekken van puur, wit katoen op je huid op een heerlijke zomerdag. 

Maar wat gebeurt er wanneer de avond valt? Het vrouwelijke en sensuele EAU DE LACOSTE SENSUELLE roept het gevoel op van een zonnige dag die overgaat in een verfrissende avond. De geest van LACOSTE is op speelse en sensuele wijze in een flesje gegoten, perfect voor een lange zomeravond. Je bent omringd door een vrolijke groep mensen die allemaal elegant, maar casual gekleed zijn. De lucht is nog warm van de zomerdag, maar koelt langzaam af met een verfrissend avondbriesje – dit is hoe je terugdenkt aan onvergetelijke zomeravonden. Tijdens zonsondergang worden je zintuigen wakker…dit is het moment waarop een LACOSTE vrouw op zoek gaat naar vrouwelijke en sensuele noten om het gevoel van die bijzondere avonden op te wekken.

De LACOSTE vrouw 

De LACOSTE vrouw is modern, onafhankelijk en net even anders dan anders. Haar kernwoorden zijn eenvoud, harmonie en balans. Een geurtje draagt zij voornamelijk om te benadrukken wie ze is – kalm, zelfverzekerd en gefocust op innerlijke schoonheid. Zij ziet parfum als de finishing touch; het geeft haar het gevoel dat ze er goed uitziet. Overdag draagt zij het lichtfrisse EAU DE LACOSTE, ‘s avonds gaat ze voor een zwaardere, sensuelere geur. “De overgang van dag naar avond versterkt de schoonheid van de LACOSTE vrouw, waardoor ze zich sensueler en vrijer voelt. Met kleine, natuurlijke touch-ups, zoals een vleugje mascara, een beetje lippenstift en een wolkje EAU DE LACOSTE SENSUELLE, bereidt ze haar outfit en haar stemming voor op de avond. Haar speelse sensualiteit wordt versterkt door het gevoel van een warm, zomers avondbriesje op haar huid”, aldus Berta de Pablos-Barbier, Vice President Communicatie van LACOSTE.

De geur

EAU DE LACOSTE SENSUELLE accentueert een elegante, maar casual look, met een subtiele twist die doet denken aan een vrolijke avond. De geur opent met dezelfde frisheid als een heerlijk avondbriesje: sprankelende en verkwikkende roze peper, die contrasteert met lichtzure zwarte bessen. Terwijl de zon langzaam ondergaat, wordt het hart van EAU DE LACOSTE SENSUELLE zichtbaar en verandert de sfeer: de pure elegantie van Turkse rozen vormt een prachtige combinatie met de delicate olie van reukerwten en de nieuwe, unieke bloemigheid van Inflexus gladiolen. Na zonsondergang wordt de intensiteit van een veelbelovende avond voelbaar. De zachte sensualiteit van nougatine vermengt zich met rijke noten van amber, wat resulteert in de perfecte geur voor een heerlijke zomeravond. “We hebben EAU DE LACOSTE SENSUELLE ontwikkeld om dat warme gevoel te versterken dat je krijgt wanneer de zon langzaam plaats maakt voor het schemerdonker en de lucht wordt gevuld met de zalige koelte van een zwoele avondbries. Om dit fijne gevoel op te wekken, opent de geur met een sprankeling, die vrij snel overgaat in de pure kalmte van rozen en gladiolen en eindigt in de zachte sensualiteit van verrukkelijke, zoete noten, als een verleidelijke finale”, aldus Aveen Mallak, P&G Fragrance Creation Expert.

De flacon 

Supermooi is die!! De prachtige, door LACOSTE Design Director Christophe Pillet ontworpen EAU DE LACOSTE SENSUELLE flacon, weerspiegelt de chique eenvoud van de geur. De nachtblauwe kleur doet denken aan een schemeravond, terwijl de dop met petit piqué textuur verwijst naar de tennisachtergrond van LACOSTE. Op even elegante wijze is de hals van de EAU DE LACOSTE flacon versierd met een zijdezacht katoenen draadje waaraan een metalen hangertje hangt met daarop het krokodillenlogo. De pure, ronde vorm van de flacon straalt een en al vrouwelijkheid uit.
Het assortiment
EAU DE LACOSTE SENSUELLE* is verkrijgbaar in:
Eau de Parfum 30ml € 42
Eau de Parfum 50ml € 60
Eau de Parfum 80ml € 81
Shower Gel 150ml € 23
Body Lotion 150ml € 27
*De uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer bepaald.

Lees ook:Vernieuwend: Lacoste werkt met ‘Time Release Technology’
Lees ook:Sensual JIL
Lees ook:Sensual JIL…amazingly nice!
Lees ook:Lacoste Love of Pink , de geur van de liefde, onmisbaar op Valentijnsdag
Lees ook:LACOSTE daagt je uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>