De geboorte van een fantastische eau de toilette: SeeByChloé eau fraîche

SeeByChloé Eau Fraiche 3Sprankelend nieuws voor liefhebbers van SeeByChloé, want zij hebben er een nieuwe variant bijgekregen. Een ontzettende fris en bloemig parfum!
SeeByChloé introduceert eau fraîche. een nieuwe poëtische en luchtige geur die de frisheid van bloeiende bloemen oproept.
Een verslavende, frisse bloemengeur

De nieuwe toevoeging aan de SeeByChloé-lijn, gecreëerd door parfumeur michel almairac, ontvouwt zich vrijmoedig tot een modern bloemenboeket. de eerste poëtische noten van waterhyacint vermengen zich in het hart met appelbloesem en jasmijn. Een verfijnde basisnoot van vetiver geeft de geur basis en karakter.

Een flacon in zachte tinten
eau fraîche heeft dezelfde glazen gefacetteerde flacon als het SeeByChloé eau de parfum maar de subtiele roze lak op de bodem van de flacon verlicht de geur met levendige reflecties terwijl de transparante vlakken de ´juice´ subtiel onthult.

Een verlangen naar luchtigheid
SeeByChloé eau fraîche is vrouwelijk en luchtig. het roept de herinnering op van een aangename wandeling door parijs. Lopend door een park wordt het SeeByChloé meisje omhuld door deze frisse en delicate geur. nieuwsgierig en ondeugend, ze heeft duidelijk plezier.

SeeByChloé eau fraîche collectie
eau de toilette 30 ml € 47,72*
eau de toilette 50 ml € 63,28*
eau de toilette 75 ml € 77,72*
*adviesverkoopprijzen

SeeByChloé eau fraîche is  bij de geautoriseerde chloé fragrances parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

Lees ook:Doseer je SeeByChloé parfum met ‘n kwastje
Lees ook:‘Some Like It Fresh!’
Lees ook:Sensual JIL
Lees ook:Sensual JIL…amazingly nice!
Lees ook:So lovely: BIG-sized Chloé eau de parfum en eau de toilette

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>