Daisy Marc Jacobs goes ‘Hot Pink’

Marc.jpg Nog heel eventjes geduld, want hij ligt eind oktober in de winkel, maar wat een feest, want er is weer een nieuwe Daisy van Marc Jacobs. Dit najaar laat hij Daisy shinen in Pink, and we love it! Daisy Marc Jacobs Hot Pink Eau de Parfum is een musthave voor zij die gek is op de geuren van MJ. De geur is superlekker bevat onder andere ingredienten als wilde aarbeiden, witte houtsoorten en jasmijn, viooltjes en gardenia, en wij hebben hem al geroken en zijn addicted!  Het is een stijlvolle, maar toch ook grappig chique parfum.

Daisy Hot Pink bevat dezelfde geurnoten als de Daisy Eau de Toilette. De concentratie van de essentiele geurnoten is bij Daisy Hot Pink Eau de Parfum echter vele malen intenser. De natuurlijke frisheid van wilde aardbeien is in de topnoot subtieler, terwijl het hart helemaal opbloeit met viooltjes, jasmijn en gardenia  die de geur een vintage twist geven. In de vrouwelijke basis vloeien de akkoorden van witte houtsoorten, berken- en cerderhout, naadloos samen tot een ronde, rijkere meer krachtige  geurnoot waardoor de geur sensueler en warmer wordt.

De Parfumeur achter dit waanzinnige parfum is: Alberto Morillas – Firmenich

De nieuwe Daisy zit in een superkek flesje. De wereldberoemde iconische dop is uiteraard weer versierd met lieflijke bloemen, deze keer zijn de bloemblaadjes roze en dat steekt leuk af bij de gitzwarte flacon en het goudkleurige MJ logo.

Daisy Hot Pink – 100 ml

Adviesverkoopprijs is € 66,-

Mar.jpg

 

 

Lees ook:HOT PINK
Lees ook:Delicious: Marc Jacobs Daisy Sorbets
Lees ook:Hemelse geur: DAISY DREAM FOREVER
Lees ook:Dromen komen uit met DAISY DREAM
Lees ook:Sprankelen met Marc Jacobs Sunshine Editions

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>