Nieuwe beautyklus voor Georgia May Jagger

In tegenstelling tot haar vader Mick is Georgia May Jagger bloedmooi. Leuk nieuws voor Georgia, want ze heeft een nieuwe beautyklus te pakken. En dat is niet de minste kunnen we je vertellen. Sowieso is Georgia een veelgevraagd model.

Coty Prestige, een divisie van Coty Inc., heeft aangekondigt onlangs aan een overeenkomst getekend te hebben met Georgia May Jagger die het gezicht van de nieuwe Just Cavalli geur zal zijn. De geur wordt in februari 2013 onthuld.  Georgia May Jagger is de dochter van de beroemde Rolling Stones zanger, Mick Jagger, en supermodel Jerry Hall. Ze groeide op in een zeer artistieke wereld en op 16-jarige leeftijd kwam ze al onder contract bij Independent Models, haar moeder volgend in de mode-industrie. Haar volle lippen, golvende blonde lokken en opvallende, licht uit elkaar staande voortanden, trokken de aandacht van beroemde fotografen als Terry Richardson, Mario Testino en Mario Sorrenti.

In 2009 werd Georgia tijdens de British Fashion Awards ‘Model of het year’ en in de zomer van 2012 schitterde ze, naast supermodellen Kate Moss en Naomi Campbell, in de modeshow die tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen gehouden werd.  “Roberto Cavalli is een groot ontwerper. Het Just Cavalli merk is heel sexy, jong en cool. Elke collectie is heel modern en kleurrijk; duidelijk bedoeld voor de jongere generatie die een trendy look willen”, zegt Georgia May Jagger. “Het is de eerste geur waar ik het gezicht van ben, dus het is een enorme eer!”

“Georgia is de perfecte keuze om Just Cavalli te belichamen. Ze is een speelse verleidster”, zegt Roberto Cavalli.

“Georgia is een getalenteerd mode-icoon. Ze is sexy en uitdagend. Rock zit in haar DNA. Ze is de perfecte muze voor de nieuwe Just Cavalli damesgeur”, zegt Françoise Mariez, SVP International European Marketing Licences, Coty Prestige.  Georgia May Jagger heeft voor de wereldwijde print- en tv-campagne getekend.

Lees ook:Coty Prestige strikt de beeldschone Elisa Sednaoui
Lees ook:Edita Vilkeviciuteom wordt de Paradiso vrouw
Lees ook:Georgia May Jagger
Lees ook:Behind the scenes Georgia May Jagger voor Just Cavalli For Her
Lees ook:Geluk, liefde en Italië in één geur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>