Vandaag ruik je naar….witte pioenrozen

Je begint je dag met één belangrijk terugkerend onderdeel: het aanbrengen van een fijn parfum. Lekker ruiken geeft je een gevoel van frisheid. Wat betreft relaties dien je je aan eenendezelfde persoon te verbinden, wat betreft parfums mag je eindeloos  variëren. Doe dat ook!

Pleasures Eau de Parfum kwam in 1995 op de markt en zette de trend voor vrolijke, luchtige geuren. Dit parfum belichaamde een belangrijke universele boodschap: geniet van de eenvoudige dingen in het leven, vooral van zorgeloze dagen buiten in de natuur. Een concept dat nog steeds weerklank vindt vandaag.Goed nieuws, want er is een NIEUWE pleasures EAU FRAÎCHE, een bruisende maar bedauwde bloemengeur die op nieuwe en moderne wijze een feest maakt van de eenvoudige momenten in het leven. Pleasures EAU FRAÎCHE heeft een licht en stralend karakter en combineert de luchtige frisheid van de oorspronkelijke pleasures Eau de Parfum  met een meer transparante, subtiele uiting.

In pleasures EAU FRAÎCHE werden de verhouding en de balans van pleasures Eau de Parfum gewijzigd, om de reukzin op nieuwe wijze te prikkelen. Deze hernieuwde balans bestaat uit topnoten van zuivere witte lelies en vioolblaadjes met nog luchtigere helderheid. De knapperige groene elementen zijn frisser en sappiger. Het bloemige hart van zwarte seringen, witte pioenrozen, roze rozen en exotische karo-kaoundebloesems ruikt nog meer naar bloemblaadjes en dauw. Het karakteristieke kruidaccent van de baie rose

is in Eau Fraîche nog steeds bruisend aanwezig, maar minder intens dan in de eau de parfum, net als de onderliggende warmte van de hartnoten.

Geurtype: Transparant Bloemig

Topnoten

Witte Lelie, Vioolblaadjes en Groene Accenten

Hartnoten

Zwarte Sering, Witte Pioenroos, Karo-Karoundebloesem, Baie Rose, Roze Roos en Jasmijn

Basisnoten

Sandelhout en Patchoeli

Vanaf heden verkrijgbaar bij alle Estée Lauder-verkooppunten.

Adviesprijs: 46,- voor 50ml

 

Lees ook:Dolce & Gabanna’s Dolce….is een parfum om van te houden
Lees ook:Parfumreclame van Beyoncé te sexy voor televisie
Lees ook:Nieuwe See By Chloé , omdat jij bent SI BELLE
Lees ook:Ruik net zo lekker als Mrs.Carter
Lees ook:Beyoncé lanceert sexy parfum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>