Vera Wang Signature

Nog meer Vera Wang geuren nieuws:

‘Geur prikkelt de zintuigen en roept op onverklaarbare wijze herinneringen op. De betekenis van een geur die alle emotie, waardigheid en vreugde van een bruiloft weergeeft, is immens. Ongelofelijk intiem en toch vrijwel onwaarneembaar, blijft de geur van een bruid haar tot lang na de plechtigheid bij.’  ~ Vera Wang

Zoals al haar ontwerpen, is de Vera Wang Signature geur modern, elegant en sensueel. Een geur waar vrouwen verrukt van zijn, een geur die mannen willen omarmen. Het is de geur van vreugde, passie, belofte en verlangen.

De Inspiratie

Een modern boeket bloemen. De eerste kennismaking met de geur is een flirt die begint met Bulgaarse roos, witte aronskelk en mandarijnbloesem. De flirt wordt gevolgd door een gepassio-neerde kus van gardenia, lotus, iris en witte stephanotis en eindigt in een omarming van zuivere muskus, witte houtsoorten en kostbare bloemenhoning.

 De flirt: Bulgaarse roos: tijdloos symbool van passie en absolute vrouwelijkheid, witte aronskelk: vertegenwoordigt eeuwig durende schoonheid, mandarijnbloesem: symbool voor succes

De kus: gardenia: zinnebeeld voor zuiverheid, lotus: heilig symbool voor onschuld, iris: vertegenwoordigt warmte en genegenheid, witte stephanotis: een traditioneel symbool voor huwelijksgeluk.

De omarming: zuivere muskussoorten: bekend vanwege de zinnelijkheid, witte houtsoorten: brengen gevoelens van warmte over, kostbare zuivere bloemenhoning: al eeuwen gekoesterd vanwege de lustopwekkende eigenschappen.

De moderne flacon weerspiegelt Vera Wang’s gevoel voor ontwerpen. Gebaseerd op een Vera Wang bruidsjurk staat de hals voor het lijfje en representeert de flacon de wijd uitwaaiende rok.

Eau de Parfum spray 100 ml € 100*

Eau de Parfum spray 50 ml € 79*

Eau de Parfum spray 30 ml € 57*

Bath and Shower Crème 200 ml € 36*

*adviesverkoopprijs

Vera Wang Signature is vanaf mei 2012 exclusief verkrijgbaar bij een aantal Douglas parfumerieën. Check www.douglas.nl voor een verkooppunt in de buurt of aankoop online.

 

Lees ook:Liefde op het Vera Wang Lovestruck
Lees ook:So lovely: BIG-sized Chloé eau de parfum en eau de toilette
Lees ook:Moeders houden van Chloé
Lees ook:Vera Wang for Men
Lees ook:Zo fris als een mediterrane oceaanbries

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>