GUESS Seductive Homme

Ken jij een man die vrouwen verslind? Een echte player? Een stoere gast? Een met praatjes? Nou dan hebben we nieuws voor je: Guess heeft speciaal voor die kerel een supersexy geurtje gelanceerd te weten ‘GUESS Seductive Homme’

Met trots presenteert Coty Beauty de nieuwste mannengeur in het geurenportfolio van GUESS: GUESS Seductive Homme. GUESS Seductive Homme is speciaal ontwikkeld voor de zelfverzekerde en aantrekkelijke man; vrij van geest en altijd goed gekleed. Met zijn onweerstaanbare charmes weet hij elke vrouw voor zich te winnen. Dit keer zijn de rollen omgedraaid en wordt de oogverblindende GUESS-vrouw, symbool voor de ultieme verleiding, zelf versierd door deze doortastende, zelfverzekerde man.

“GUESS Seductive Homme is de eerste mannengeur in samenwerking met Coty”, zegt Paul Marciano, Chief Executive Officer en medeoprichter van GUESS? Inc. ‘’We weten zeker dat deze geweldige geur de huidige mannelijke GUESS-fans zal aanspreken en dat tal van nieuwe klanten ons na de lancering zullen ontdekken.”

Firmenich-parfumeurs Frank Voelkl en Ilias Ermenidis ontwikkelden een ultramannelijke geur die perfect past bij het legendarische sexappeal van het merk GUESS. Met zijn doortastendheid en mysterieuze uitstraling trekt de man die GUESS Seductive Homme draagt de aandacht van iedere vrouw. Deze sexy man geniet met volle teugen van het leven… En van het vrouwelijk schoon.

De topnoten van GUESS Seductive Homme vormen een onverwachte combinatie: kruidige kardemom met verkwikkend vruchtvlees van mandarijnen en exotische roze peper. Het hart daarentegen – van vanilleorchidee, viooltjesblad en rijke vetiver – is even teder als de man zelf. De aardachtige geur van vetiver, een tropische grassoort met diepe wortels, geeft het geheel net dat beetje erotische verfijndheid en textuur.

Naarmate de geur vervluchtigt, blijven er enkel verleidelijke noten op de huid achter: zacht amberhout, romig sandelhout, patchoeli en huidmusk. Het resultaat is een oosterse houtgeur, die een onweerstaanbare mannelijkheid uitdrukt.

Topnoten: kardemom, vruchtvlees van mandarijnen, roze peper
Hartnoten: vanilleorchidee, verpulverd viooltjesblad, vetiver
Basisnoten: amberhout, romig sandelhout, huidmusk, patchoeli

Net als de geur zelf, is de flacon van GUESS Seductive Homme onmiskenbaar mannelijk. De vorm van de flacon doet denken aan een krachtig mannelijk lichaam en heeft een zware dop in gematteerd staalgrijs. Door een magneet in de dop voel je bij het openen de kracht van de GUESS-man. De doorzichtige inhoud van de flacon is zacht staalgrijs van kleur. Het iconische driehoekige GUESS-logo op het doosje maakt het geheel helemaal af.

Verkrijgbaar                          vanaf maart 2012

Consumentenadviesprijs   

Eau de Toilette 30 ml             €32,50

Eau de Toilette 50 ml             €42,50

Eau de Toilette 100 ml           €52,50

Shower Gel 200 ml                €17,50

After Shave Balm 75 ml        €32,50

Deo Body Spray 150 ml        €17,50

Lees ook:Een nieuw jaar, een nieuwe man?
Lees ook:Musthave: GUESS Double Dare
Lees ook:Leuk voor PA, de nieuwe Beckham geur
Lees ook:L’homme LIBRE voor de man van NU
Lees ook:Lovely kado-sets voor onder de kerstboom

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “GUESS Seductive Homme

  1. keesboer

    deze winkel heeft hem in de shop , meteen 10 procent korting

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>