Gegarandeerd aandacht met ‘Heat Rush’

Maar weinig artiesten hebben met hun talent en stijl zoveel invloed gehad op zo’n grote groep mensen als Beyoncé. De enorme levenslust van Beyoncé – winnares van meerdere Grammy’s, gevierd actrice en een fantastisch rolmodel – is voor velen een grote bron van inspiratie. En nu draagt ze een kindje in haar buik. Prachtig! Daarom vandaag nog even opieuw aandacht voor Heat Rush, een sprankelend parfum met een verleidelijk tintje dat haar stralende persoonlijkheid en passie voor het leven symboliseert. Beyoncé Heat Rush sprankelt, schittert en straalt al vanaf het eerste contact met de huid. De draagster van het parfum wordt onmiddellijk omgeven door een opwindende geur die roept om avontuur. Met dit sensuele, sprankelende parfum ben je net als Beyoncé altijd het stralende middelpunt.

“Heat Rush geeft elke vrouw die het parfum draagt een gevoel van warmte en sensualiteit. De geur is vrouwelijk, sexy en fris. Een waar genot!”, vertelt Beyoncé.

Het parfum

Beyoncé Heat Rush trekt onmiddellijk de aandacht met de sprankelende topnoten van passievrucht, bloedsinaasappel en Braziliaanse kers.

De hartnoten van het parfum vertegenwoordigen de ultravrouwelijke kant van Beyoncé. Het delicate bloemige bouquet is opgebouwd uit een zorgvuldig gekozen combinatie van tijgerorchidee, mangobloesem en oranje hibiscus.

De subtiele basisnoten zijn geïnspireerd op de betoverende zonsondergang in Brazilië met de verleidelijke geur van teakhout, honing, amber en een vleugje muskus.

“De essentie van het parfum zit hem in het contrast tussen de bruisende levendigheid van de dag en de serene rust van het morgenrood”, zegt parfumeur Honorine Blanc van parfumproducent Firmenich. “De geur staat voor de glamoureuze sensualiteit van Beyoncé: jong, fris en speels.”
De boodschap

Beyoncé Heat Rush wordt gepresenteerd in een opvallende, oogverblindend mooie feloranje flacon. Het parfum zelf doet met zijn gouden gloed denken aan de fonkeling van de ondergaande zon. Ook het design van de verpakking is op dit thema afgestemd, gecombineerd met warme kleuraccenten.Beyoncé.

Heat Rush: voel de opwinding.

heden verkrijgbaar

Line up:

eau de toilette 15 ml € 16,00

eau de toilette 30 ml € 26,00

eau de toilette 50 ml € 36,00

shower gel 200 ml € 12,50

body lotion 200 ml € 12,50

 

 

 

 

 

Lees ook:Midnight Heat is net zo sexy als Beyoncé zelf
Lees ook:Heb jij al een Beyoncé Parfum?
Lees ook:Parfumreclame van Beyoncé te sexy voor televisie
Lees ook:Ruik net zo lekker als Mrs.Carter
Lees ook:Beyoncé lanceert sexy parfum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>