GUCCI GUILTY gaat voor de complete ervaring

Neem jij het heft graag in eigen hand? Is er geen middenweg voor jou? Wil je alles of niets? Ben je een levensgenieter pur sang?

Dan is Gucci Guilty het geurtje voor jou! Gucci Guilty heeft naast het parfum een bijpassende Bodylotion, een sensuele Showergel, een verfrissende deodorant Spray en een perfecte Shimmering Body Powder Brush. Kortom je kunt jezelf van top tot teen in de Gucci Guilty hullen. Wat een feest!

 De geur laat zich het beste omschrijven als een warme typische orientaalse-bloemige geur met een hedonistisch hart. De geur trekt meteen de aandacht met een opvallende opening: we ruiken een glinsterend vleugje mandarijn, modern transparant, in het gezelschap van een flinke scheut roze peper. De middenmoten vormen een verleidelijke mix van sterk aanwezig sering en geranium, met sappige, haast tastbare perzik, allemaal fluweelzachte vrouwelijkheid, maar met een hint naar pure provocatie. Spannend dus! De patchoeli, het kenmerk van alle Gucci geuren, geeft hier een signaal van kracht, terwijl de weelderige amber iets van het diepste geheim, van de vrouw lijkt prijs te geven.

 DE LINE-UP is spectaculair!

Body Lotion       42€

Shower Gel        36€

Deodorant         36€

Body Powder    36€

Eau de Toilette vanaf 55€

Lees ook:Verslavend lekker…..Gucci Guilty Intense
Lees ook:Flora by Gucci nu ook voor je body
Lees ook:Gucci Premiere
Lees ook:Flora by Gucci , vijf nieuwe ‘verslavend lekkere’ geuren
Lees ook:Christina Aguilera voelt zich supertjes én viert dat met WOMAN

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>