Halle Berry krijgt een award voor haar beauty inzet

Actrice Halle Berry wordt op 25 mei gekroond met de Fifi Fragrance Celebrity of The Year Award. De Amerikaanse Fragrance Foundation kiest jaarlijks een celeb uit die met zijn of haar bijdragen veel invloed op het winkelend publiek heeft uitgeoefend. Dit jaar heeft men voor de bloedmooie Halle gekozen. Redenen daarvoor zijn, dat zij dit jaar drie parfums heeft gelanceerd die een ongelofelijke aantrekkingskracht op ons uitoefenden te weten Halle by Halle Berry,Pure Orchid en Reveal.
Halle zelf is heel nuchter over de op komst zijnde bekroning: ”Ik creeër al jaren mijn eigen parfums, en door het mixen van verschillende geuren heb ik geprobeerd met iets unieks op de beautymarkt te komen. Het is een geweldige vorm van zelfexpressie en ik ben blij dat ik deze geuren wereldwijd mag delen met consumenten.”

Lees ook:Halle Berry Parfum
Lees ook:Ook actrice Halle Berry krijgt lijfgeurtje
Lees ook:Bloedmooie Halle Berry bewijst: 50 worden en prachtig blijven is haalbaar
Lees ook:Reveal, het nieuwe parfum van Halle Berry
Lees ook:De zomer door met Halle Berry

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>