Haal de zon naar je toe met de Marbert SUN lijn

Warme zonnestralen op je huid, de geur van zonnebrand, zee en vooral… de zomer! MARBERT biedt met de Sun- lijn een verrukkelijk zomers geurconcept bestaande uit een zinnelijke Eau de Toilette en een bijpassende Showergel en Bodylotion!

De direct vrolijk makende Eau de Toilette van MARBERT Sun is fruitig en bloemig en wordt ondersteund door twee aanvullende, rijke bodyproducten. Om jezelf langdurig te hullen in de ultieme geurbeleving van een eindeloze zomer! Zowel de Showergel als Bodylotion bevat het extract van Honingmeloen, dat de huid voedt met mineralen en provitamine- A en dat de celregeneratie stimuleert. Voor een goed verzorgde en onweerstaanbaar ruikende huid!
 
MARBERT Sun Eau de Toilette
 
Een geur, zinderend zoals een onvergetelijke zomerdag! En zo betoverend als de vrouw die dit parfum draagt! Met een sprankelende topnoot van grapefruit en mandarijn. Het hart is zinnelijk en bloemig dankzij Jasmijn, Meiklokje, Viooltjes en een vleugje frisse meloen. In de basis sandelhout en vanille voor een warme finish en een sensuele laatste indruk! 
 
Sprankelende topnootZinnelijke hartnoot
 
 Warme, sensuele basisnoot
 
MARBERT Sun Showergel
 
Deze mild reinigende en rijk verzorgende douchegel heeft de sprankelende geur van MARBERT Sun. Met talloze tintelende zeepbelletjes die de huid niet uitdrogen, zorgt deze voor een perfect schone en frisse lichaamshuid. Naast het mineraalrijke extract van Honingmeloen, bevat de formule tevens Panthenol voor extra hydratatie en herstel van de huid na het zonnebaden.
 
MARBERT Sun Bodylotion
 
Deze intensief verzachtende en hydraterende bodylotion hult de huid in een verzorgend geurwaasje van MARBERT Sun!  De bodylotion bevat het extract van Honingmeloen, dat de huid voedt met mineralen en provitamine- A en dat de celregeneratie stimuleert. De toegevoegde allantoïne verzorgt en kalmeert de door de zon gekuste huid op een zijdezachte wijze! 
 
Distributie & adviesverkoopprijzen:
De producten van MARBERT worden op de Nederlandse markt gebracht door het bedrijf Beauty Brands International.
 
Voor meer informatie: 030-7600040.
 
De producten van MARBERT zijn verkrijgbaar bij toonaangevende parfumerieën en warenhuizen. De producten van MARBERT Sun zijn verkrijgbaar vanaf heden
 
Adviesverkoopprijzen:
 
MARBERT Sun Eau de Toilette: € 19,00/100 ml

MARBERT Sun Showergel: €  8,50/200 ml

MARBERT Sun Bodylotion: €  8,50/ 200 ml

Lees ook:De zinnelijke geurbeleving van een onvergetelijk zomerdag…
Lees ook:Biologische Cosmetica van Marbert
Lees ook:Verkwik je zintuigen met Marbert Bath & Body ‘Energy’
Lees ook:MARBERT Daily Care Day & Night Cream
Lees ook:Musthaves: MARBERT SKINCARE STARTER SETS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>