Hysterische homo’s en poederkwasten in nieuwe Amerikaanse tv-serie

Er zijn talloze programma’s over mode en modellen en er zit altijd wel een lekkere, verwijfde visagist in het programma format verwerkt. Maar een volledige show die alleen draait om ‘de visagist’ bestond nog niet. Het Amerikaanse programma Blush: ‘the search for the next great make-up artist” brengt daar nu verandering in. Bekijk hieronder de eerste tv-uitzending!

 

 

 

De kandidaten gaan elkaar te lijf met poederkwasten en lippenstiften en strijden om een prijs van $100.000 en een freelance job als visagist voor het magazine InStyle. Iedere week moeten de kandidaten opdrachten uitvoeren en degene die het slechts presteerde moet naar huis. Net als de modellen in spé bij HNTM en de ontwerpers in spe bij Project Catwalk, moeten ook de visagisten uit Blush de meest bizarre opdrachten uitvoeren. Zo hebben ze bijvoorbeeld een make-up moeten aanbrengen bestaand uit eten. Het model kreeg een oogschaduw van blauw cake-glazuur en lippenstift van verse aardbeien. Enige televisie dus. En we weten het allemaal: stop een paar hysterische en valse nichten in één huis, zorg voor een glamoures sfeertje en je scoort. Zo simpel is het. Of en wanneer het in Nederland wordt uitgezonden is nog niet bekend. Maar houdt NET5 en RTL5 in de gaten voor eventuele aanmeldingsformulieren.

Lees ook:In nieuw programma worden deelnemers kaalgeschoren als ze verliezen
Lees ook:Ben jij Holland’s beste Make-Up Artist?
Lees ook:MAC-up geïnspireerd op Jeans
Lees ook:Make-up trend zomer 2008: Hemels blauw
Lees ook:Ben jij Holland’s Best Make-up Artist?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>