Sarkozy gaf 34000 euro aan make-up uit tijdens campagne

De Franse president Nicolas Sarkozy gaf tijdens zijn verkiezingscampagne 34.400 euro uit aan make-up. Dat melden Franse media op basis van cijfers van een commissie die bekeek hoeveel er is uitgegeven tijdens de campagnes. Voor de opmaaksessies van Sarkozy werd 450 euro per uur betaald. Sarkozy's tegenstander Segolene Royal gaf 52.000 euro uit aan make-up tijdens d'r campagne.

 

Tjonge, jonge, wat een banaal nieuws zeg. Het stond niet alleen op teletekst maar haalde zelfs het NOS Journaal. Hebben we niets belangrijkers te melden? Wat kan ons het nou schelen wat die man aan visagie betaalde?

Waarom vinden media het opportuun dit te melden? Omdat Sarkozy zich naar hun mening teveel als glamourboy profileert? Beter een boardmember van luxe-conglomeraten als LMVH en consorten had kunnen worden? Omdat hij meer Parijs is dan het platteland? Omdat het een womanizer is?

Hartstikke fijn dat er ook op dat niveau voor dat soort evenementen werk voor visagisten is, wat ook nog eens godsgruwelijk goed betaald wordt. Je lacht je toch helemaal dood zeg. Voor die uurprijs werkt een gemiddelde visagist per dag, of zelfs nog een stuk minder.

Jammer dat niet bekend is wie de visagisten zijn, hadden het ook meteen sterren kunnen worden, meesurfend op de aandacht voor het Parijse glamourmanneke….

Lees ook:Sarkozy getrouwd…..
Lees ook:Carla Bruni-Sarkozy de nieuwe Jackie O?
Lees ook:Wie is Nederlands beste Make-Up Artist? Kijk en oordeel zelf!
Lees ook:Vrouwen geven een kapitaal aan make-up uit
Lees ook:Ben jij Holland’s Best Make-up Artist?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sarkozy gaf 34000 euro aan make-up uit tijdens campagne

  1. Dude

    Geen wonder dat Carli op hem viel!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>