Tennispark Amsterdam wordt spa!

Riep wellnessgoeroe Paul Zane Pilzer aan het begin van dit millennium al dat spa-bezoek enorm zou gaan toenemen en een flinke business zou gaan worden, ook in Nederland en nu met name rond Amsterdam beginnen de eerste contouren van deze nieuwe grote trend zich al behoorlijk af te tekenen. Het laatste nieuws? Tennispark Amstelpark in Buitenveldert/Amsterdamse Bos wordt een wellnesscentrum…..Note: dit beeld hoort niet bij de spa!

 

Het sportcomplex Amstelpark in het Amsterdamse Bos gaat op de schop. Tien van de 42 tennisbanen worden opgeofferd aan een heuse spa, van ruim tienduizend vierkante meter waarin ruimte is voor 25 behandelkamers, allerlei soorten zwem- en poedelbaden, hammam en relaxruimten. Directeur Jan de Ruyter loopt al vijftien jaar met het plan rond, zo liet hij vorige week aan Het Parool weten. Het duurde anderhalf jaar voordat hij de vergunning kreeg, maar nu kan hij toch eindelijk gaan bouwen aan zijn 12 miljoen euro kostende project. Er moeten straks 1500 mensen per dag kunnen poedelen, maar ze houden het liever op 670 om teveel drukte te voorkomen, want rust staat voorop. Een dag spa gaat ca 35 euro kosten exclusief behandelingen.

Lees ook:Hammam Shifa speciaal voor mannen in Amsterdam
Lees ook:Ontspan in je eigen Hammam
Lees ook:Ajax fan neemt voorschot op titelnummer 31
Lees ook:Nog 1 x 100 hoofddoeken
Lees ook:Beyoncé wordt niet misselijk van haar eigen geur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>