Superlakken van Rita Ora voor Rimmel London

lakDolgelukkig ben ik met de Nail Collection van de hipste singer-songwriter van Londen. De Colour Rush Lip & Nail Collection is een ware explosie van energieke, felle knalkleuren en een perfecte vertolking van Rita Ora’s oh so hot, so cool persoonlijkheid.

De nieuwe 60 Seconds Colour Rush Nail Polish zijn stuk voor stuk very prettig in gebruik. De collectie bestaat uit maar liefst twaalf oogverblindende kleuren die zijn onderverdeeld in zes warme en zes koele tinten, voor elke stemming de perfecte kleur. Net als alle andere kleuren in de 60 Seconds-lijn zijn ook deze twaalf nieuwe sneldrogende kleuren in één laag dekkend.

Rita Ora heeft niet alleen de kleuren, maar ook de bijpassende namen zelf bedacht. Een spannende Midnight Rendezvous #613 (paars), of geniet van de heerlijke Breakfast in Bed #873 (ijsgroen), maar ook Don’t Be Shy #323 (fuchsia), Lose Your Lingerie #203 (ijsroze) en Pillow Talk #853 (ijsblauw) behoren tot de collectie. En dan is er natuurlijk nog Rita Ora’s eigen favoriet: White Hot Love #703, een witte nagellak met een verbluffend pareleffect. Maar dat is nog niet alles. De 60 Seconds-lijn heeft een geheel vernieuwde look! De dop van de nieuwe kleurrijke 60 Seconds-lijn is voorzien van een popartachtige zegel met een afbeelding van Rita Ora!

“Het was zó leuk om met Rimmel samen te werken”, vertelt Rita Ora. “We laten ons door dezelfde dingen inspireren: mode, kleur, geluiden, stijl, het leven in het algemeen en in Londen in het bijzonder. Ik hoop dat alle Rimmel-liefhebbers deze kleuren net zo cool vinden als ik!”

COLOUR RUSH 60 SECONDS NAIL POLISH

· Rimmels iconische sneldrogende nagellak die in één laag dekt, in opvallende nieuwe kleuren, bedacht door Rita Ora.

· De formule is verrijkt met het antioxidant vitamine A dat de nagels beschermt en versterkt.

· Innovatief knoeiproof kwastje voor perfect dekkend nagellak in slechts één laagje.

· Verpakt in de klassieke 60 Seconds-flesjes met een popartachtige dop voorzien van een afbeelding en handtekening van Rita Ora op een Britse zegel.

· Verkrijgbaar in twaalf warme en koele kleuren die zijn bedacht door Rita Ora:

Wit: White Hot Love (#703)

IJsroze: Lose Your Lingerie (#203)

IJsblauw: Pillow Talk (#853)

IJsgroen: Breakfast in Bed (#873)

Beige: Let’s Get Nude (#513)

Fuchsia: Don’t Be Shy (#323)

Felrood: Raw As Night (#303)

Donkerblauw: Blindfold Me Blue (#823)

Groenblauw: Do Not Disturb (#863)

Donkerrood: Rita Rouge (#313)

Oranje: Oragasm (#403)

Paars: Midnight Rendezvous (#613)

 

Consumenten adviesprijs: €3.99, Verkrijgbaar vanaf: heden

 

Wat vinden wij ervan?

De kleurtjes zijn echt te gek. De lak is fijn. Bijna alle kleuren volstaan bij wijze van al na één keer lakken. Natuurlijk wordt het mooier met twee laagjes. Ik adviseer ook een topcoat na het lakken, want zo blijft de lak mooier en langer zitten. De prijs is hilarisch. In plaats van een bosje bloemen kun je nu bv twee leuke nagellakken voor je vriendin meenemen wanneer je bij haar gaat eten.

pakshot

 

 

Lees ook:WK-nagels lakken!
Lees ook:Zomerse musthaves: Rimmel’s essentials
Lees ook:Lekker shinen op Koningsdag ~ Lak je nagels in de nationale kleuren!
Lees ook:Rita Ora schittert bij de Grammy´s met Rimmel London
Lees ook:Oh My Gloss! Ben je klaar voor een colorful party?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>