Pen voor de perfecte nagels

Ook zo jaloers op vrouwen met een vaste hand? Die nooit de huid rondom de nagel weten te raken en altijd over fabulous gelakte nagels beschikken? Goed nieuws: KOH heeft met de gloednieuwe KOH CORRECTOR PEN! dé oplossing gevonden voor minder vaste handen. Hierdoor stralen jouw nagels voortaan ook voorbeeldig!

De KOH CORRECTOR PEN! is snel en makkelijk in het gebruik. Schoonheidsfoutjes corrigeer je heel precies. De pen wordt geleverd met drie verschillende opzettips, zodat je hem kunt gebruiken voor meerdere kleuren nagellak. De emulsie van de KOH CORRECTOR PEN! reinigt en ontvet de huid rondom de nagels op milde wijze. Er zit geen aceton in, zodat je huid niet uitdroogt. Er zitten verzorgende ingrediënten in zoals vitamine E, amandel- en ricinusolie, beter bekend als wonderolie. Hierdoor wordt je huid zacht en soepel. Ook beschermt het tegen water en schadelijke stoffen.

De KOH CORRECTOR PEN! past door zijn handige formaat in elke tas – dus ook in je clutch! Je nagels mooi lakken is nog nooit zó eenvoudig geweest. Geniet je nóg langer van je mooi gekleurde nagels.

De KOH CORRECTOR PEN! is verkrijgbaar vanaf mei 2013 bij diverse parfumeriespeciaalzaken, de KOH Flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self services-stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht. Ook via www.kohcosmetics.com.

De adviesprijs is €15,95.

Lees ook:Nooit meer gebroken, zwakke of slechte groeiende nagels
Lees ook:Handig zonnehulpje
Lees ook:Waarom splijten nagels?
Lees ook:Nagels om te zoenen
Lees ook:Veilig naar de winterzon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>