GelColor maar dan wel van OPI please!

Kleedjes in het park, een stralend zonnetje of een fijne regenpartij want in NL kan alles :) , gezelligheid en muziek: kortom het festivalseizoen is weer begonnen! Met onder andere festivals als Lowlands, Extrema, Solar en Mystery Land in het vooruitzicht. Wat zullen de festivals ons weer feestelijke dagen en nachten bezorgen deze zomer. En je nagels feesten vrolijk met je mee, dankzij OPI!

OPI heeft een uitgebreide collectie aan kleur en laat kleur nu datgene zijn waar het deze zomer niet aan mag ontbreken. Opvallende kleuren nagellak zoals neon kleuren zijn ideaal om een simpele outfit te voorzien van een boost fashion. Zachte kleurtjes zijn daarentegen geschikt om een opvallende look te neutraliseren.  Ben jij gewaagd en heb je meerdere OPI kleuren in huis? Dan mag je ze nu allemaal in één keer gebruiken, want vijf verschillend gekleurde nagels op één hand is de trend. Vergeet voor de totale look je teennagels niet! Get ready to party!

Wat mag er niet ontbreken in jouw it-bag?
Met dit mooie weer kun je lekker pronken met je prachtig gelakte (teen)nagels en handen. Het is dan wel een must dat ze tip-top verzorgd zijn! OPI heeft verschillende producten die makkelijk zijn mee te nemen in je handtas. Denk aan OPI’s Avoplex Cuticle Oil to Go, deze nagelriemoliepen met verzorgende gel zorgt voor soepele en gezonde nagelriemen. Dit product zit in een handige tube met penseeltje om snel en zonder knoeien aan te brengen. Ook Swiss Guard Handgel is een product dat niet mag ontbreken! Swiss Guard is namelijk een antibacteriële gel die 99% van de bacteriën en ziektekiemen op de handen verwijdert, zonder gebruik van water. Daarnaast ruikt het aangenaam en voelt het verkoelend aan.

GelColor by OPI draagt als een gel, voelt en ziet eruit als nagellak!
Ben jij die festivalgangster die zich meerdere dagen begeeft in het feestgedruis? Dan heeft OPI voor jou dé oplossing!!  GelColor geeft een lang houdbare kleur op je nagels bestaande uit 100% gel. Het systeem voelt en ziet eruit als nagellak en wordt op dezelfde manier, in verschillende lagen, aangebracht.

Je beautyprofessional zal allereerst beginnen met de GelColor Base Coat dan twee maal de gewenste kleur GelColor en als laatste de Top Coat. GelColor wordt onder de OPI Led Light bliksemsnel uitgehard en is direct droog. Hierdoor kunnen er geen beschadigen meer ontstaan en ben je meteen ready to go! Je hoeft niets bij te werken en de kleur blijft maar liefst twee weken perfect glanzend zitten.

Houd er rekening mee dat GelColor aangebracht dient te worden door een beautyprofessional. Je kunt hiervoor terecht bij verschillende schoonheidssalons, parfumeries, drogisterijen en nagel- en kapsalons.  Het verwijderen van GelColor kun je thuis doen. Je beautyprofessional kan je namelijk een OPI verwijderset aanbieden waarin alle benodigdheden zitten om GelColor, in 15 minuten, zelf te verwijderen. Ideaal voor de festivalgangers onder ons!

Kijk voor meer informatie over GelColor of het verwijderen hiervan op
www.opi.nl.

Adviesverkoopprijs GelColor behandeling € 20,00 – € 25,00
Avoplex Cuticle Oil to Go € 10,95 Swiss Guard Pocket € 2,95
Adviesverkoopprijs OPI nagellak 15ml € 13,95

Lees ook:Check: Nail Apps
Lees ook:NYC Strip Me Off Base Coat, musthave voor elke nagellakfan
Lees ook:Getest: Gelcolor van OPI
Lees ook:Hip: matte topcoat!
Lees ook:Perfect mooie nagels mét ‘GelColor by OPI’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>