Buddha Spa Travel Set: perfect reissetje voor je handen en je nagels!

image002Met de zomer en daarmee de vakantietijd alweer in het vooruitzicht, introduceert alessandro International de ‘Buddha SPA TRAVEL SET’! Dit handige reissetje bevat alles om je handen én nagels verzorgd en professioneel voor de dag te laten komen, waar en wanneer je ook bent!

De alessandro ‘Buddha SPA TRAVEL SET’ bevat hiervoor de volgende producten:

  • 1x 50 ml alessandro Handsup Cream Rich (rijk verzorgende handcrème)
  • 1x 5 ml alessandro French nagellak (nagellak in een zacht roze tint)
  • 1x mini nagelvijl
  • 3 x alessandro nagellak removerdoekjes

Over alessandro International…

In 1989 richtte Silvia Troska het bedrijf alessandro International GmbH &Co. KG op, gevestigd in Langenfeld (D). Door innovatieve producten en bijbehorende totaalconcepten voor zowel de consumentenmarkt als de professionele nagelverzorgings- en nagelstylingbranche, is alessandro International op dit moment uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider met hoogwaardige producten op het gebied van professionele hand- en nagelverzorging.


Distributie & verkoopprijs:

De producten van alessandro International worden op de Nederlandse markt gebracht door het bedrijf Beauty Brands International. Voor meer informatie kan de consument bellen met telefoonnummer:
030-7600040.

De producten zijn verkrijgbaar bij diverse parfumerieën, de alessandro SPA te Zandvoort en bij diverse professionele nagelstudio’s/salons. De ‘Buddha SPA TRAVEL SET’ van alessandro International is verkrijgbaar vanaf heden voor de adviesverkoopprijs van €14,95.

Lees ook:Heerlijke handcrème
Lees ook:Green greenie voor op je nagels, nice!
Lees ook:Zomer op je nagels…
Lees ook:Lak je nagels Milkshake pink! wowster!
Lees ook:1,2 & 3 and your French Manicure is ready!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>