Kijktip: Victoria’s Secret Swim Special

vic

Nog niet eerder heeft het bekende en extravagante lingeriemerk Victoria’s Secret een televisiespecial ingezet voor haar swimwear-campagne. Op woensdag 3 juni zendt Net5 de Victoria’s Secret Swim Special uit. Voor deze special is een aantal beroemde ‘Angels’ en vele andere modellen naar het exotische Puerto Rico afgereisd om een zomerse fotoshoot te doen in de nieuwe swimwear-collectie. Ze worden op de meest spectaculaire locaties gefotografeerd.

Net als bij de Victoria’s Secret Fashion Show, draait het bij de Swim Special niet alleen om de badmode van het merk. Tussen de fotoshoots door zijn de modellen namelijk bijzonder openhartig over hun persoonlijke leven en carrière. Fotograaf Russell James heeft voor deze special de wereldberoemde Angels Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Lily Aldridge en Behati Prinsloo samen met de modellen Elsa Hosk, Jac Jagaciak, Jasmine Tookes, Joan Smalls, Martha Hunt en Stella Maxwell op de gevoelige plaat vastgelegd.

De special van Victoria’s Secret krijgt ook een muzikale noot. Tijdens hun verblijf op Puerto Rico genoten de modellen van Juanes en Maroon5, waarvan de zanger is getrouwd met Angel Behati Prinsloo. Laatstgenoemde band heeft op het Caracas-strand een optreden verzorgd waarbij de hits Sugar en Animals niet ontbraken.

Met de Victoria’s Secret Swim Special heeft Net5 het perfecte ingrediënt voor deze zomer in handen.

Victoria’s Secret Swim Special
Woensdag 3 juni om 23.30 uur bij Net5
www.net5.nl/victoriassecretswimspecial

Lees ook:Kijktip: ‘Victoria’s Secret Swim Special’
Lees ook:Vier Nederlandse modellen in Victoria’s Secret Fashion Show 2015
Lees ook:Doutzen Kroes schittert voor de 7e keer als Victoria Secret Angel
Lees ook:Adriana Lima showt bra met 2.000 diamantjes
Lees ook:Victoria’s Secret moet het voortaan zonder Heidi Klum doen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>