Meest voorkomende vrouwenpech: ladder in panty

pantyHet is een van de grootste ergernissen van vrouwen: een ladder in je panty. In totaal werd er 51.259 keer getwitterd over modepechgevallen in 2013 en het vaakst over de befaamde ladder in de panty. Dit blijkt uit de vandaag gelanceerde Nationale Pechmonitor van Nationale-Nederlanden. De monitor geeft een overzicht van alle pechgevallen in Nederland, die in 2013 via social media zijn gemeld. Andere veelvoorkomende beauty pechgevallen waar de Nederlandse vrouw op social media over klaagt, zijn onder andere kapotte jeans, gebroken hakken en problemen met lippenstift.

Het is een van de grootste ergernissen van vrouwen: een ladder in je panty. In totaal werd er 51.259 keer getwitterd over modepechgevallen in 2013 en het vaakst over de befaamde ladder in de panty. Dit blijkt uit de vandaag gelanceerde Nationale Pechmonitor van Nationale-Nederlanden. De monitor geeft een overzicht van alle pechgevallen in Nederland, die in 2013 via social media zijn gemeld. Andere veelvoorkomende beauty pechgevallen waar de Nederlandse vrouw op social media over klaagt, zijn onder andere kapotte jeans, gebroken hakken en problemen met lippenstift.

Daaruit blijkt dat pech met betrekking tot panty’s het meest voorkomt in de gemeente Utrecht. In de gemeente Heemskerk werd binnen social media opvallend veel over make-up pech gesproken.

Vrijdag de 13e

De Pechmonitor is een initiatief van Nationale-Nederlanden en gelanceerd vrijdag de 13e. Op deze nationale pechdag biedt de verzekeraar mensen met pech op ludieke wijze de helpende hand. Iedereen die vandaag zijn of haar pech deelt op Twitter met de hashtag #waterookgebeurt, kan op de hulp van Nationale-Nederlanden rekenen. De Schademanagers zullen iedereen waar mogelijk helpen hun dag een beetje beter te maken.

 

Via de Pechmonitor kunnen mensen ook checken welke pechgevallen in hun gemeente het meeste voorkomen.

Lees ook:handig foefje om je borstel schoon te houden
Lees ook:Fashionista’s bang voor rode broek
Lees ook:Schat, wat zie je er goed uit vandaag!!
Lees ook:Hair Heroes, een waanzinnig initiatief
Lees ook:Thermen Holiday Schiedam bekroond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>