Yolanthe Sneijder-Cabau is goddelijk

yoFashionglossy Grazia heeft vanavond voor het eerst de Red Carpet Awards uitgereikt aan BN’ers die zich op de rode loper in de kijker speelden met hun stijl en performance.

Voor Red Carpet glamour hoef je niet naar Los Angeles af te reizen. Die vind je gewoon in Nederland. Van fashion forward talenten en stylish mannen tot rode loper-godinnen – ze werden vanavond allemaal geëerd in Sofitel Legend the Grand. De Grazia-lezers konden de afgelopen weken hun stem uitbrengen op de genomineerde BN’ers en deden dat massaal. Tijdens een spectaculaire show met onder andere een optreden van Eva Simons werden er in zes categorieën awards uitgereikt:

Red Carpet Style Goddess Award: Yolanthe Sneijder-Cabau
Grazia hoofdredacteur Hilmar Mulder: “Yolanthe weet Ibiza sexy perfect te combineren met internationale city chic. Waar de rode loper ook is, Istanbul, Milaan of Amsterdam, Yolanthe steelt moeiteloos de spotlights en laat altijd een onuitwisbare indruk achter.”

Red Carpet Fashion Forward Award: Georgina Verbaan 
“‘Ik doe maar wat,’ zegt Georgina Verbaan altijd. Dat pakt bijzonder goed uit: altijd laat zij creativiteit en lef zien op de rode loper.”

Red Carpet Hairdo Award powered by L’Oréal Professionnel: Victoria Koblenko
“Deze haarkameleon volgt geen trends, maar creëert ze zelf. Net als haar kledingcreaties zijn ook haar kapsels vaak regelrechte kunstwerkjes.”

Red Carpet Most Talented Beauty Award powered by Rimmel: Liza Sips
“Actrice, presentatrice, model, modemeisje – veelzijdige Liza is het allemaal. Deze beauty pakt alles aan en gaat er altijd voor tweehonderd procent, ook op de rode loper.”

Red Carpet Stylish Man Award: Jim Bakkum
“Een typisch gevalletje van ‘erg lekker opgedroogd’. Het vaderschap heeft ook zijn looks naar een hoger niveau getild. En hoe fijn verpakt hij die looks op de rode loper? Top!”

Red Carpet Stylist Award: Danie Bles
“De stylist van onder andere Yolanthe en Sylvie weet hoe stadse meisjes zich het best kunnen kleden en al helemaal voor de rode loper. Ze creëerde voor menig BN’er een unieke stijl waarin haar signatuur toch altijd terug te vinden is en daarmee is ze een inspiratiebron voor velen.”

Mooi begin van nieuwe traditie
“De eerste Grazia Red Carpet Awards zijn een mooi begin van een nieuwe traditie,” zegt Hilmar Mulder. “We vieren de moeite die bekende Nederlandse vrouwen en mannen doen om te shinen op de rode loper. En hoe goed ze dat doen hebben ze vandaag weer laten zien!”

Lees ook:Yolanthe Cabau van Kasbergen wint Beau Monde Award
Lees ook:Leontine Borsato en Quinty Trustfull bekroond
Lees ook:Viva in verlegenheid door interview Georgina Verbaan
Lees ook:Kapster van BN-ers bekroond
Lees ook:Wie is er mooier zwanger Yolanthe of Trijntje?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>